۱۵ هزار سهام عدالت را یکجا می‌فروشد. اهل آذربایجان شرقی است و آگهی‌اش را روی سایت دیوار منتشر کرده است.

به گزارش رکنا، وقتی با او تماس می‌گیری می‌گوید که سهام عدالت بازنشستگان دولتی را می‌فروشد که تاریخ مرگشان از سال ۹۷ به بعد است و سود پارسال را نگرفته‌اند. می‌گوید ۱۰ هزار سهام را یکجا ۹ میلیون تومان می‌فروشد و اگر بخواهی سهام را خرد کنی و تعداد کمتری بخری به همان نسبت قیمت را بالا می‌برد و مثلا پنج هزار سهام را هفت میلیون تومان می‌فروشد.

برای انتقال سود سهام عدالت خودش راهنمایی‌تان می‌کند که به دفترخانه می‌روید و به شما به عنوان وکیل متوفی وکالت‌نامه قانونی داده می‌شود و بعد از آن می‌توانید شماره شبای بانکی خود را به سازمان خصوصی‌سازی بدهید و سودش را بگیرید.

دلال دیگری که ۱۴ سهام را ۳۲ میلیون تومان آگهی کرده است به تجارت‌نیوز می‌گوید که سهام عدالت خارج رفته‌ها را می‌فروشد. طبق ادعای او، برای خرید سهام عدالت خارج‌رفته‌ها هم می‌توانید به دفترخانه بروید و به اسم وکیل قانونی مسافر وکالتنامه بگیرید و شماره شبا به سازمان خصوصی‌سازی بدهید.

در این میان سهام مددجویان کمیته امداد و بهزیستی دو تا ۲.۵ برابر سهام عدالت بقیه افراد قیمت خورده است. دلال‌هایی که سهام عدالت مددجویان بهزیستی و کمیته امداد را معامله می‌کنند در آگهی‌شان نوشته‌اند که سود سهام آن‌ها دو برابر است و به همین دلیل قیمت سهام‌شان بالاتر باید باشد. یک برگه سهام عدالت مددجویان بهزیستی دو تا سه میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

آگهی‌های فروش شخصی سهام عدالت هم در سایت دیوار به وفور پیدا می‌شود. سه برگه سهام با قیمت ۱۰ میلیون تومان آگهی شده است و برخی برای یک برگه سهام قیمت‌هایی تا پنج میلیون تومان هم تعیین کرده‌اند. آن‌ها در پاسخ به اینکه تکلیف واریز سود سهام عدالت چه می‌شود؟ توضیح می‌دهند که خریدار را به بانک می‌برند و وکالت برداشت سود سهام عدالت را از حسابشان واگذار می‌کنند.

ماجرای دلالی سهام عدالت اموات / گران‌ترین برگه‌ها کدام‌اند؟

چند نمونه از آگهی‌های خرید و فروش سهام عدالت

سازمان خصوصی‌سازی سامانه‌ای با عنوان https://www.samanese.ir/ راه‌اندازی کرده است که تاکید دارد افراد فقط با این سامانه شماره شبای خود را برای سهام عدالت تغییر دهند.

با وجود این، برای تغییر شماره شبا هم محدودیت وجود دارد و افراد باید در صورت تغییر شماره حساب شماره‌ای را وارد کنند که به نام مشمول سهام عدالت باشد. با این حال دلالان سهام عدالت راه دور زدن این ماجرا را پیدا کرده‌اند و فروشنده سهام عدالت برای برداشت از حساب بانکی‌اش به خریدار وکالت می‌دهد.

در این میان پیگیری‌های تجارت‌نیوز از سازمان خصوصی‌سازی حاکی از آن است که هرگونه خرید و فروش سهام عدالت فعلا غیرقانونی است و حراست این سازمان گزارش‌های رسیده را به نیروی انتظامی وصول می‌کند.

بر اساس توضیح مسوولان این سازمان هنوز خرید و فروش سهام عدالت آزادسازی نشده است و در صورت آزادسازی خرید و فروش سهام عدالت برگه‌های سهام منحصرا به افرادی واگذار می‌شود که از ابتدا برای سهام عدالت ثبت نام کرده بودند و به همین دلیل خریداران سهام عدالت ممکن است متضرر شوند.

علیرضا صالح، رییس سازمان خصوصی‌سازی درباره زمان آزادسازی سهام عدالت به مهر گفته است که حداکثر تا آبان ماه سال ۹۹ آزادسازی می‌شود و در اختیار مردم قرار می‌گیرد. او همچنین از واریز سود سهام عدالت تا پایان اسفند امسال خبر داده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.