دستگیری ۲۶ نفر از عاملان اصلی اغتشاشات نجفآباد
رکنا: فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد از دستگیری ۲۶ نفر از لیدرها و عاملان اصلی اغتشاشات آبان ماه شهر نجف آباد و یزدانشهر خبر داد.
به گزارش رکنا، سرهنگ محمد حسین باباکلانی فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد گفت: تعدادی از مخلان نظم و امنیت عمومی با سوء استفاده از اعتراضات مردمی در خصوص طرح سهمیه بندی بنزین اقدام به آتش زدن اموال و اماکن عمومی و دولتی در شهر نجف آباد و یزدانشهر کردند که شناسایی و دستگیری آنها به صورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی این شهرستان قرار گرفت.
او افزود:ماموران پس از انجام یکسری کارهای تخصصی و پیچیده موفق شدند ۲۶ نفر از لیدرها و عاملان اصلی این اغتشاشات را شناسایی و در عملیاتهای جداگانه دستگیر کنند.
این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: متهمان در مواجهه با اسناد و مدارک پلیس صراحتاً به تخریب و آتش زدن اموال و اماکن عمومی و تحریک مردم به منظور اخلال در نظم عمومی اعتراف کردند.فرمانده انتظامی شهرستان نجف آباد، با اشاره به اینکه دستگیر شدگان تحویل مراجع قضائی شدند تاکید کرد: تمامی عوامل اصلی مرتبط با اغتشاشات آبان ماه شهرستان نجف آباد و مزدوران ضد انقلاب خارج نشین زیر ذره بین و چتر اطلاعاتی پلیس قرار دارند و به زودی باقیمانده آنها نیز دستگیر و به سزای اعمال مجرمانه خود خواهند رسید.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
ایران و روسیه بهدنبال همکاریهای درازمدت هستند
به این ترتیب چهار پنج هزار نفر هم به این شکل دستگیر میشوند. لعنت خدا بر اخلالگران اصلی که با افزایش بدون توجیه و مقدمه قیمت بنزین کشور را در مسیر بحران اجتماعی پایان ناپذیر قرار دادند.