همانطور که پیش‌تر وعده داده بودیم، پیگیری این عمل سؤال‌برانگیز را در دستور کار خود قرار داد که در ادامه مشروح آن از نظر خوانندگان محترم می‌گذرد:

به محله عباس‌آباد سنندج رفتیم، با پرس و جو منزل و مراسم ختم دانش‌آموز فوت شده بر اثر عمل جراحی کیسه صفرا را پیدا کردیم، وارد مسجد که شدیم سکوت و غم عجیبی فضا را پر کرده بود، با سؤال از مردم مادر و خواهر «پرستو» را به ما معرفی کردند؛ این خانواده ۵ دختر و یک پسر دارند.

مادر پرستو نصیری با چهره غمگین و نگران که تمام صورت خود را برای از دست دادن دختر نازنینش زخمی کرده بود در گوشه‌ای نشسته و گریه می‌کرد؛ مادری که از چهره‌اش معلوم بود سختی و مشکلات روزگار حسابی او را از پا درآورده بود.

ماجرای مرگ «پرستو نصیری» را از خواهرش جویا شدیم؛ وی توضیح داد: ۵ خواهر و یک پسر هستیم، پرستو با یکی دیگر از خواهرهایم صبح روز سه‌شنبه از کلاس زبان تازه برگشته بود، از دل درد شدید مدام به خود می‌پیچید، استفراغ زیادی کرد، ساعت ۱۲ شب مادر و خواهرم با ماشین یکی از همسایه‌هایمان به بیمارستان بعثت مراجعه می‌کنند.

وی با بیان اینکه خواهرم هیچ سابقه بیماری نداشت، گفت: پس از شرح حال پرستو، کادر پزشکی در اورژانس بیمارستان بعثت تنها تشخیص گرمازدگی را می‌دهند و بدون هیچ آزمایشی با دو آمپول و یک بسته قرص او را باز راهی منزل می‌کنند. خواهرم آن شب به دلیل درد شکم تا صبح روز چهارشنبه با این حال گریه و ناله می‌کند سپس از مادرم می‌خواهد که دوباره او را به دکتر ببرند، چون حالش بدتر شده بود.

به گفته این خواهر بزرگ‌تر دانش‌آموز فوت‌شده، مادرم صبح چهارشنبه این‌بار «پرستو نصیری» را به بیمارستان تامین اجتماعی سنندج می‌برد، پس از مراجعه پزشک‌ها سؤال می‌پرسند «آیا شب گذشته در بیمارستان بعثت سنندج از پرستو آزمایش گرفته‌اند؛ بر چه اساسی تشخیص گرمازدگی داده‌اند؟»

وی مدعی شد که پزشک‌های بیمارستان تامین اجتماعی سنندج دارو‌های پزشکان بیمارستان بعثت سنندج را دور می‌اندازند و تشخیص پاره شدن کیسه صفرا می‌دهند و خواهرم را از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۳ بعداظهر به‌دلیل انجام آزمایش و سونوگرافی، نوار قلب و نوبت جراحی منتظر می‌گذراند، تا اینکه او را به اتاق عمل می‌برند و بعد از عمل در بخش «آی‌سی‌یو» بستری می‌شود.

خواهر پرستو نصیری مدعی شد: بعد از عمل جراحی نمونه آزمایش خون خواهرم را همراه با یک پرستار به آزمایشگاه دیگر که بسیار دورتر از بیمارستان بود ارجاع دادند، اما ظرف نمونه آزمایش اشتباه بود و آزمایشگاه از پذیرش نمونه آزمایش خون خواهرم صرف‌نظر کرد، سپس دوباره به بیمارستان برگشتیم و نمونه آزمایش به روز‌های سه‌شنبه و پنج‌شنبه هفته آینده موکول شد.

به گفته وی، خواهرم در بخش آی‌سی‌یو حالش بهتر بود، حرف می‌زد حتی از ما خواست که برایش هندوانه ببریم پزشکان و پرستاران بخش هم امیدواری حال خواهرم را به ما می‌دادند، اما تا ساعت ۴ صبح دوام آورد و متأسفانه فوت کرد.

مادر داغ دیده پرستو نصیری نیز می‌گوید: دخترم پرستو با پای خود به بیمارستان بعثت رفت، بدون هیچ آزمایشی گفتند گرمازده شده و فقط دو آمپول به او تزریق کردند و سپس به خانه برگشتیم؛ روز بعد با مراجعه به بیمارستان تامین اجتماعی آن‌ها نیز درخواست آزمایش پزشکان شب قبل را داشتند که پس از پاسخ‌گویی، از انجام ندادن آزمایشات تعجب کردند.

وی با بیان اینکه دخترم دل درد شدید داشت، گفت: از ساعت ۹ صبح در بیمارستان تامین اجتماعی سنندج، بار‌ها از پزشکان و پرسنل بیمارستان تامین اجتماعی برای انجام سریع پذیریش دخترم به اتاق عمل التماس کردم، اما کسی گوش نداد و با حرف‌های «هنوز نوبت شما نشده» جواب ما را می‌دادند؛ بالاخره تا ساعت ۳ بعدظهرمنتظر ماندیم.

مادر دانش‌آموز فوت شده با ذکر اینکه کسانی که سبب مرگ دخترم شدند را به خدا می‌سپارم، گفت: آیا کادر درمانی بیمارستان تامین اجتماعی که حال دخترم را می‌دیدند نمی‌شد زودتر پذیرش و عمل جراحی را انجام می‌دادند؟

پس از شنیدن درددل‌های مادر و خواهر دانش‌آموز فوت‌شده به بیمارستان تامین اجتماعی سنندج مراجعه کردیم؛ سوپروایزر بخش که شب عمل جراحی پرستو نصیری شیفت بوده، ماجرا را برای خبرنگار تسنیم این‌گونه توضیح داد که «پرستو» با افت فشار بسیار پایین در اتاق پزشک بی‌حال و پس از تشکیل پرونده و سرم درمانی بستری می‌شود.

وی گفت: پرستو نصیری ساعت ۱۴:۲۷ دقیقه روز چهارشنبه (۱۶ مردادماه جاری) پذیرش و ساعت ۱۷:۴۰ دقیقه به اتاق عمل فرستاده شد.

سوپروازیر بیمارستان تامین اجتماعی اظهار کرد: پس از سؤال از مادر بیمار که دخترت چرا اینطور شده، کجا رفته، آیا چیزی مصرف کرده؛ توضیحات شرح حال پرستو نصیری از زبان خانواده‌اش مبهم و ناکافی بود.

وی مدعی شد: پس از بررسی شرح حال بیمار و تشخیص مشاوره پزشک قانونی، ممکن است مرگ این دانش‌آموز به‌دلیل احتمالاتی همچون مسمومیت با قرص برنج، مصرف مواد مخدر صنعتی، مسمومیت به آمفتامین، نارسایی آدرنال (بیماری‌های غدد فوق کلیه) یا احتمال لکومیا (سرطان خون در مرحله حاد) باشد، اما دلیل مرگ قطعی روز شنبه (۱۹ مردادماه) در کمیته پزشکی بیمارستان تامین اجتماعی سنندج مشخص می‌شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.