کلاهبرداری با آگهیهای جعلی وام قرض الحسنه کم بهره
رکنا: رئیس پلیس فتا استان بوشهر در خصوص کلاهبرداری از طریق فروش وامهای کم بهره هشدار داد.
به گزارش رکنا، سرهنگ مهدی قاسمی از ترفند جدید سارقان با کلاهبرداری از طریق فروش وامهای کم بهره خبر داد و اظهار داشت: در بررسی پروندههای تشکیل شده در پلیس فتا مشاهده میشود افراد کلاهبردار با انتشار آگهیهای جعلی واگذاری وام بدون بهره و یا تسهیلات بانکی با سود کم به کلاهبرداری از هموطنان میپردازند.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر افزود: کلاهبرداران در این روش با درج آگهی جعلی تحت عنوان گرفتن وام آسان در کمترین زمان ممکن با سود تسهیلات و بهره پایین بانکی در فضای مجازی که در ازای اعطای وام به افراد، درخواست مبالغ مختلفی جهت حقالزحمه یا بیعانه و فراهم نمودن وام مطالبه میکنند که پس از پرداخت این مبلغ، فرد کلاهبردار پاسخگو تماسهای شهروندان نبوده و آگهی خود را حذف میکند.
وی بیان داشت: با تحقیقات تکمیلی پلیس فتا، تعدادی از این نمونه آگهیها که با سوءاستفاده از نیاز مردم و جلب اعتماد آنها، اقدام به کلاهبرداری مینمایند شناسایی و اقدامات تکمیلی پلیس و قضایی در حال پیگیری میباشد.
قاسمی گفت: پلیس فتا شبانه روز تلاش مینماید در جهت ایمن سازی فضای سایبر اقدامات خود را ارتقاء بخشد ولی به علت گستردگی حوزههای مختلف این فضا، تحقق این مهم نیازمند همکاری و تعامل و همراهی مردم میباشد.
رئیس پلیس فتا استان بوشهر در توصیه به مردم اظهار داشت: در تمامی فعالیتهای اقتصادی اینترنتی و معاملاتی که در فضای مجازی خصوصاً سایتهای واسط همانند دیوار شکل میگیرد، تا زمان رؤیت جنس و یا مدارک و مستندات خدمات تبلیغ شده بصورت حضوری، از پرداخت هرگونه وجهی تحت عناوین مختلف مثل بیعانه، خودداری گردد.
وی خاطرنشان کرد: کاربران فضای مجازی هوشیاری لازم را داشته باشند و صرفاً به علت اینکه فروشنده، اطلاعات شخصی یا اطلاعات حساب بانکی خود را ارائه کند، دلیل کافی برای اعتماد به فروشنده نبوده و امکان دارد از اوراق هویتی فرد دیگری سوءاستفاده کرده باشد و یا حتی کارت حساب بهصورت اجارهای باشد.
وی افزود: در خصوص این مورد خاص یعنی فروش امتیاز تسهیلات، متقاضیان حتماً از بانک اعطاءکننده تسهیلات قبل از پرداخت هرگونه وجهی استعلام بگیرند تا از صحت موضوع مطلع شوند.
این مقام مسئول با اشاره به کلاهبرداری از طریق درج آگهیهای جعلی در فضای مجازی توصیه کرد: جهت دریافت هرگونه تسهیلات از مسیر قانونی و اصلی آن یعنی مراجعه به بانک و تشکیل پرونده براساس شرایط اعلامی بانکها و مؤسسات مالی معتبر اقدام نمایند و از خرید و فروش تسهیلات در فضای مجازی خودداری نمایند.
سرهنگ قاسمی در پایان با هشدار به کلاهبرداران در فضای مجازی گفت: پلیس فتا برابر قانون با چنین افرادی برخورد میکند و از عموم مردم درخواست داریم در صورت مشاهده هرگونه جرم رایانهای و یا موارد مشکوک نظیر همین آگهی فروش امتیاز تسهیلات که احتمال شکلگیری کلاهبرداری وجود دارد، موضوع را از طریق وب سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارشات مردمی به همکاران ما اطلاع دهند تا پلیس فتا بتواند با همکاری مردم عزیز در تحقق برقراری هرچه بیشتر امنیت در فضای سایبر کوشا و موفق باشد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر