برده شدن زنان در زندان قاچاقچیان / همه را معتاد کردند + جزییات

به گزارش رکنا، قاچاق زنان از خشونت فراتر می‎رود و در ردیف بردگی قرار می‌گیرد؛ چرا که زنانی با احساس فریب ‎خوردگی ناچارند در محیطی پرگزند و غیرقانونی کار کنند یا برخلاف خواست ‎شان با دیگران رابطه جنسی داشته باشند.

قاچاقچیان، گذرنامه و مدارک شناسایی زنان را می‌گیرند و از شیوه‌های تهدیدگر برای سوءاستفاده از زنان بهره می‌برند؛ برای آنان پاترس می‌گذارند که اگر به خواست‌شان پاسخ ندهند به خانواده هاشان آسیب خواهند زد یا مهاجر بودن شأن را به دولت گزارش خواهند داد که از کشور اخراج شأن کند. این برده ‎داران مدرن، زنان به گفته خود نازیبا را برای کار در کشتزار و پاکیزه کردن خانه و نگهداری از کودکان اجاره می‌دهند که سرنوشت بهتری نخواهند یافت. از دیگر موردهای خشونت بر زنان، برتری بیجا (تبعیض)، حکم‌های غیرانسانی، ازدواج ناچاری و ازدواج زودهنگام است.

خشونت جنسی نیز یک رفتار تجاوزگرانه است که ارمغانش توامانی از آسیب‌های فیزیکی و روحی و مالی است که چه‌بسا به مرگ یک انسان بینجامد. به هر رو زنان به شیوه‌های گوناگون مورد خشونت و سوءاستفاده قرار می‌گیرند؛ از آزار و خشونت فیزیکی گرفته تا سوءاستفاده مالی و آزار جنسی و قاچاق. خشونت‌ها بر زنان در هر ریختی می‌تواند برایشان پیامدهای ناگوار فیزیکی یا احساسی به همراه داشته باشد.

سوءاستفاده در دوران دوستی، گونه‎ای خشونت است و در زمانی روی می‌دهد که زن با فردی در رابطه‌ای احساسی و شخصی باشد و مرد در جریان این رابطه به زن آسیب بزند. این آسیب می‌تواند فیزیکی، جنسی، کلامی یا احساسی باشد و ممکن است زمانی روی دهد که زن عاشق اوست.

سوءاستفاده کلامی و احساسی می‌تواند گوناگون باشد مانند فریاد زدن، قلدری‌کردن، نام زن را با کوچکی صدا زدن، توهین به زن در برابر دوستان و خانواده یا او را سزاوار آزار دانستن. گاه نیز پس از ارتکاب این آزارها، مرد می‌کوشد با دادن یک شیء پیشکشی، لغزش خود را بپوشاند و قول تغییر دهد.‌

از جمله سو‬ءاستفاده‌‬ های جنسی این‎که زن را ناگزیر از انجام رفتار جنسی خلاف خواسته اش کنند یا او را در زمانی که موافق نیست مجبور به رابطه جنسی کنند. از نمونه‌های سو‬ استفاده‌‬ های فیزیکی نیز می‌توان به زدن، هل دادن، لگد پراندن، پرتاب شیء، کوشش برای خفه‌کردن اشاره کرد. حتی زن را بر سر ناچاری قراردادن به بارداری، گونه‌ای خشونت است.‌

خشونت علیه زنان سالمند زمانی روی می‌دهد که مراقب‌شان، آگاهانه به آنان آسیب فیزیکی، احساسی و کلامی یا مالی بزند. نادیده‌‬ انگاشتن سالمندان و نیازهایشان مانند دور کردن غذا و امکانات بهداشتی تا جایی که به آنان آسیب برسد، خشونت است.‌

آزار زنان سالمند و سوءاستفاده از آنان بسیار بیشتر از آزار مردان سالمند است. این آزار و اذیت‌ها می‌تواند در خانه، در مراکز مراقبت از آن‌ها یا در مکان‌های عمومی انجام شود. سوءاستفاده احساسی و کلامی به مراتب آسیب‌زننده‌تر است. برخی گمان دارند آسیب‎زدن فقط به آسیب جسمی محدود می‌شود حال آنکه خشونت‌های احساسی و کلامی می‌تواند هم در کوتاه‌زمان و هم تا آینده برای زنان پیامدهایی منفی و جدی به اندازه‎‌ پیامدهای خشونت‌های فیزیکی به همراه داشته باشد.‌ خشونت به زنان مدام چهره نشان می‌دهد. مرد از زن می‌خواهد تمامی کارهایی را که در روز انجام داده به آگاهی‌اش برساند یا در تماس دائمی با او باشد، از او می‌خواهد رمز تلفن، ایمیل و شبکه اجتماعی خود را در اختیارش بگذارد. به این‌‬ ها تا بی‌نهایت می‌توان افزود: عصبانی شدن به‌گونه‌ای که باعث ترس زن شود، کنترل درآمد و وضعیت مالی زن و بازخواست چگونگی هزینه‌های او از دیگر گونه‌های خشونت‌های احساسی و کلامی است.

سو‬ استفاده مالی زمانی رخ می‌دهد که مرد می‌کوشد با رسیدگی به امور مالی زن او را کنترل کند و بر زن برتری یابد. در چنین وضعیتی مرد شاید اطلاعات مالی زن را از او پنهان نگه دارد که گاه همراه با سوءاستفاده‌های فیزیکی است.‌‬ سوءاستفاده مالی از زن سبب می‌شود که نتواند با وجود اینکه قربانی خشونت است رابطه خود را با مرد ببرد زیرا می‌ترسد که نتواند به تنهایی هزینه‌های مالی خود و فرزندانش را تأمین کند. آزار و اذیت زنان، همان رفتار ناخوشایند یا بیان ناخوشایند در برابر آنان است. ‌

مزاحمت جنسی نیز در همین چارچوب می‌گنجد و دربرگیرنده تماس یا رفتار ناخوشایند است که می‌تواند در مکان کار، خانه یا در مدرسه روی دهد. آزار جنسی / کلامی همیشه منفرد و به دور از رفتارهای فیزیکی خصمانه نیست؛ که گاه پای مدیر یا همکاران در میان است و گاه صاحبخانه، معلم یا هم دانشگاهی؛ که برخی کشورها آن‌ها را غیرقانونی خوانده‌اند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

وبگردی