قیمت دلار، یورو و دیگر ارزها امروز شنبه 9 فروردین 1404

به گزارش رکنا،امروز دلار آمریکا در بازار آزاد مانند دیروز با افزایش قیمت روبرو بوده است، قیمت دلار آمریکا که دیروز با افزایش قیمت 400 تومانی به 103,300 رسیده بود، امروز شنبه 9 فروردین 1404 با افزایش 1200 تومانی ( 1.16 درصد) به 104,500 رسید.بالاترین قیمت دلار آمریکا در ۲۴ ساعت گذشته 104,500 تومان و در پایین‌ترین قیمت در رقم 104,500 تومان خرید و فروش می‌شد.

 قیمت ارزهای توافقی امروز شنبه ۹ فروردین ۱۴۰۴  بر این اساس، نرخ حواله دلار توافقی به۶۸ هزار و ۸۹۵ تومان و نرخ اسکناس دلار به ۷۰ هزار و ۷۲۴ تومان رسید.

قیمت توافقی هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران۷۶ هزار ۶۵۹ تومان و نرخ حواله یورو نیز به ۷۴هزار و ۵۷۱  تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز، ۱۹ هزار و ۲۸۵  تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز ۱۸ هزار و ۷۵۹ تومان است.

اخبار تاپ حوادث