جن گیرها و جادوگرها در ایلام تحت تعقیب ویژه پلیس ! + جزییات
رکنا: پلیس فتای ایلام با دعانویسی، رمالی و جنگیری برخورد جدی خواهد کرد.
با وجود اینکه در سالهای اخیر نهادهای فرهنگی تلاش کردهاند نسبت به سود جویی برخی افراد که در این زمینه فعالیت میکنند به افراد هشدار دهند اما هنوز در ایلام دیده میشود برخی با این رویه نسبت به فریب دادن شهروندان اقدام میکنند.
از زمانهای گذشته داستانهای رمزآلود با چاشنی سحر و جادو در تمامی جوامع مشترک و جذاب بوده است؛ آموزش سحر و جادو توسط جنیان و شیاطین به مردم در زمان حضرت سلیمان و یا داستان عصای حضرت موسی (ع) در برابر جادوگران از این نوع داستانها هستند. با گذشت زمان، تغییر زندگی مردم و پیشرفت تکنولوژی باور به وجود سحر و جادو نه تنها در زندگی مردم کمرنگ نشد، بلکه از قالب سنتی به شکل مدرن درآمد. با توجه به آیات قرآن و روایات معصومان در رابطه با باطل کردن سحر و جادو نمیتوان وجود ماورا را در زندگی انکار کرد، اما امروز این علم ماورا تبدیل شده به ابزار دست سودجویان که در پوشش فالگیری، رمالی، کفبینی و دعانویسی علاوه بر اخاذی، از مردم سوءاستفاده جنسی کنند.
بازار پررونق رمالی همیشه برای عدهای پر سود بوده؛ با وجود اینکه در سالهای اخیر نهادهای فرهنگی تلاش کردهاند نسبت به سود جویی برخی افراد که در این زمینه فعالیت میکنند به خانوادهها هشدار دهند اما هنوز در ایلام دیده میشود برخی با این رویه نسبت به فریب دادن شهروندان اقدام میکنند.
متاسفانه استان ایلام نیز از این موضوع مستثنی نیست و مادام افرادی مشاهده شدهاند که از این طریق درآمد کسب کنند.
خرافه گویی رمالان سودجو ریشه در جهل و نا آگاهی افراد داشته و اگر این جهل توسط مسولین مربوطه ریشه کن نشود دکان رمالان و دعانویسان روز به روز پررونقتر از قبل می شود؛ این در حالی است در این راه مردم و جوانان زیادی اسیر و معتاد فال و فالگیری خواهند شد و هیچ گونه تلاشی برای آینده و مسیر زندگی خود نخواهند داشت و بدینگونه هر روز و هر دقیقه زنان ما گرفتار حیله و هزینههای آنچنانی فالگیرها خواهند شد. از طرفی طبق روایات و احادیث، صرف مراجعه نزد رمال، جنگیر و... کافر شدن را در پی خواهد داشت.
عجول بودن، افراد را در دام رمالها میاندازد
میلاد کرمی یکی از شهروندان ایلامی اظهار داشت: ایراد از نسل ما نیست اشکال سر عجول بودن ذاتی بشر است که میخواهد لقمه زندگی را جویده و نجویده قورت دهد به این دلیل پول و انرژی خود را صرف شنیدن همان چیزهایی میکند که جدی نیست و فالگیرها و رمالان نیز به خوبی میدانند چگونه این صقت رذیله را تحریک کنند.
مردم، محرک مسیر باطل رمالان نشوند
احمد عارفی دیگر شهروند ایلامی گفت: وقت پر رمالان و دعانویسان، ویزیت ومشاوره آنها، صفهای طولانی مردم در درب خانههای این افراد، بازار کاسبی همیشه سکهی آن ها توسط مشتریان ساده لوح و کلاه گذاشتن بر سر مشتریهای خود بیش از هر چیز باعث میشود آنها به کار خود ادامه دهند و در این مسیر باطل تقویت شوند.
این شهروند ایلامی تصریح کرد: انسان قدرت ادراه زندگی خودش را دارد و کافی است بخواهد تا بتواند مسیر و روشی که در زندگی در پیش میگیرد را تغییر دهد و بداند که یک رمال خرافاتی هرگز نخواهد توانست مسیر آینده او را تغییر دهد.
مراجعه به دعانویسان ناشی از ضعف واقعیتگرایی است
طاهر جمشیدزاده، فعال اجتماعی و فرهنگی نیز در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: مراجعه بیش از حد برخی زنان به خرافات و فالگیری به نوعی موضع ضعف و ناتوانی آنها را در حل مسائل خود نشان میدهد و میتواند ناشی از ضعف واقعیتگرایی باشد.
وی افزود: وقتی انسان با باور حل مسائل و مشکلاتش به سراغ مرجعی مثل فالگیری میرود میزان تاثیر پذیریاش بیشتر میشود و در نتیجه به راحتی موضوعات فالگیر به او القا میشود و به همین علت اسیر حرفهای خرافه پرستانه رمالان میشود.
این فعال اجتماعی و فرهنگی تصریح کرد: خیلیها معتاد فال و دعانویسی و طلسم شدهاند و بایستی هرچه سریعتر اقدامات و برنامههای منسجم و پیشگیرانهای در خصوص این ضعف و جهل بشری که ریشه در نا آگاهی وی دارد صورت گیرد.
تسخیر شهروندان تنها هدف رمالان است
حجتالاسلام والمسلمین وعد مرادبیگی مدیر حوزه علمیه استان ایلام در ایلام اظهار داشت: دعا نویسی و رمالی حرفهی افراد سودجو است و باید دستگاههای ذیربط برخورد جدی با آنان داشته باشند.
وی افزود: شهروندان نباید خود را در معرض سوء استفاده اینگونه افراد قرار دهند چرا که مدعیان آن افرادی دروغگو و خطا کارند و قصد دارند ذهن مردم را بازیچه حرفهای نامعقول خود کنند.
مدیر حوزه علمیه استان ایلام تصریح کرد: غالب کتابهایی که رمالان به آن مراجعه میکنند نه سندیت دارد و نه اعتباری دارند چرا که هدف آنها تسخیر شهروندان ساده لوح است.
مراد بیگی ادامه داد: مراجعه به فالگیر و گرفتن پول برای فال که اعتبار شرعی ندارند حرام است و جایز نیست و شهروندان مراقب باشند که اسیر فالگیری و خرافه گویی نشوند.
برخورد قانونی پلیس فتا با رمالان، برابر مقررات
سرهنگ علی جمالی رئیس پلیس فتا استان ایلام نیز در خصوص برخورد با رمالان و اقدامات انجام شده در این خصوص در گفتوگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: کسانی که در این زمینه فعالیت غیر قانونی انجام میدهند رصد میشوند و برابر قانون با آنان برخورد خواهد شد.
وی افزود: از شهروندان ایلامی میخواهیم که فریب حیله و نیرنگ رمالان و کانالهای مجازی آنها نشوند چرا که تنها هدفشان سرکیسه کردن مردم است.
رئیس پلیس فتا ایلام تصریح کرد: تاکنون چندین فقره پرونده در زمینه فعالیت فالگیران پیگیری و به نتیجه رسیده است و ما در چارچوب مقررات با مجرمان برخورد خواهیم کرد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر