وسوسه بازی اینترنتی پسر نوجوان را نیمه شب به بیراهه کشید
رکنا: «حامد» 13 ساله بود که پدرش یک گوشی تلفن همراه برایش خرید اما هرگز فکر نمیکردند این هدیه کوچک زندگی فرزندشان را تغییر دهد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، از آن روز به بعد بیشتر وقت حامد در اینترنت و بازیهای آنلاین سپری میشد. به حدی که حتی برای خوردن غذا و بیرون رفتن با خانواده هم وقت نداشت. مادر بارها به او تشر میزد تا گوشی را کنار بگذارد اما او گوشش بدهکار نبود. کار به جایی رسیده بود که برای فرار Escape از سرزنشهای خانواده، وقتی همه میخوابیدند سراغ گوشی میرفت و ساعتها وبگردی میکرد.
یکی از همین شبها، پسرک در یکی از سایتها تبلیغات یک بازی جالب را دید. بلافاصله وارد آن شد. توضیحاتش جذاب بود و برای نصب هزینهای نمیخواست. بدون معطلی بازی را دانلود کرد و مشغول بازی شد. ساعت از نیمه شب گذشته بود و پسر نوجوان با همبازیهای ناشناس اینترنتیاش همچنان مشغول بازی بود.
پاک فراموش کرده بود که قرار است صبح به مدرسه برود. اما هیجان معرفی این بازی جذاب به دوستانش، او را از رختخواب جدا و روانه مدرسه کرد. حالا دیگر با پیوستن دوستانش به بازی، جذابیت آن دو چندان شده بود. رقابت برای پیشروی در بازی هر روز بین دانشآموزان بیشتر میشد. اما رفتن به مراحل بالاتر دیگر رایگان نبود.
پسر 13 ساله که نمیخواست از همکلاسیهایش عقب بماند به هر راهی فکر کرد تا بتواند پول تهیه کند اما برای خرید بازی نیاز به حساب اینترنتی و رمز دوم بود. دست آخر پنهان از چشم پدرش کارت بانکی او را برداشت از آنجا که رمز کارت را میدانست بلافاصله شروع به خرید بازی کرد. این اتفاق چند باری رخ داد و از طرف دیگر کمکم شب بیداریها کار دستش داد و دچار افت شدید تحصیلی شد.
وقتی خانواده و مسئولان مدرسه پیگیر موضوع شدند ماجرای بازی اینترنتی لو رفت. اما اوضاع وقتی بدتر شد که پدر «حامد» بهخاطر برداشتهای گاه و بی گاه از حسابش به پلیس Police فتا شکایت کرد و دست پسر نوجوان رو شد. هر چند پدر حامد از اشتباه او چشم پوشی کرد اما اعتمادی که بین این پدر و پسر بود براحتی رنگ باخت.
سرهنگ پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتای ناجا گفت: «برای حفظ امنیت فرزندان تان، پیش از اینکه ابزار ورود به دنیای بیکران مجازی را تهیه کنید ضروری است آنها را علاوه بر مزایا، با مخاطرات و تهدیدهایی که در این فضا در کمین آنها است آشنا کنید. بدون شک نمیتوان دسترسی به اینترنت را بد و زیان آور دانست چراکه اگر درست استفاده شود در تسهیل کارها مفید و کاربردی خواهد بود. بنابراین توصیه میکنیم برای به حداقل رساندن میزان آسیبها به پیکره خانواده و فرزندان در فضای مجازی، والدین باید برای ساعات استفاده کودکان و نوجوانان از فضای اینترنت برنامهریزی داشته و با کنترل دسترسیهای آنها و همینطور افرادی که با فرزندانشان در فضای مجازی در ارتباط هستند، فضای ایمن و سالمی را برای آنها به وجود آورند.»
اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:
درد شکم سارینا 8 ساله عاقبت شومی داشت! + عکس
55 ماشین لوکس بچه پولدارهای تهرانی در پارکینگ پلیس + عکس ها
صاحب این جسد را می شناسید ؟ / او در تهران کُشته شد! + عکس
جزییات دسیسه داعش برای حمله به کاروان های حسینی در عراق !
نامادری اتوی داغ را به صورت حنانه 13 ساله چسباند! + عکس
دستگیری مربی مرد که به بانوان تیم ملی در شمال کشور تمرین می داد
دردسر همخوابی دختر 20 ساله با پسر 14 ساله+عکس
توطئه شوم و عجیب مرد یزدی برای زن جوانش
پایان وحشتناک ماه عسل برای عروس و داماد همدانی
عکس دختر سنندجی که با روسری از یک درخت آویزان بود! + تصاویر دلخراش
همخوابی اجباری زن شوهردار تهرانی با راننده تاکسی اینترنتی / بهرام از من فیلم گرفت و ... + عکس
تجاوز وحشیانه به زن جوان / زن 33 ساله روی تخت خواب جان داد +عکس
اقدام رقیه عکاس منحرف پرونده شورای شهر بابل آبروی یک زن مشهور را برد + عکس
ارسال نظر