علی‌اکبر پوراحمدنژاد عصر امروز در حاشیه جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق Contraband کالا و ارز در جمع خبرنگاران درباره مصوبات این جلسه اظهار کرد: طراحی سامانه‌ای برای مدیریت فرآیند تجارت از سال 95 مورد نظر قرار گرفته و این سامانه مدیریت باید مطابق فرآیند تجارت و واردات مورد لحاظ قرار گیرد.
وی ادامه داد: طراحی این سامانه به گونه‌ای است که 8 درگاه برای آن ثبت شده و دستگاه‌های مختلف برای آن مشارکت کرده‌اند که اگر این سامانه به معرض عمل برسد، روند تجارت را به صورت شفاف پشت اتاق شیشه‌ای شاهد خواهیم بود.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران به برخی اقدامات انجام شده در سالهای 95 و 96 اشاره کرد و افزود: در 8 ماهه نخست سال 95، 5 هزار و 903 پرونده در بحث قاچاق کالا تشکیل شد که ارزش آن به مقدار 15 میلیارد تومان بوده و تعداد پرونده‌ها در سال 96 و در همین بازه زمانی به 3815 پرونده با ارزش 147 میلیارد تومان رسیده است.
پوراحمدنژاد درباره چرایی افزایش ارزش مالی پرونده‌های کشف شده اظهار کرد: تصمیم ما در سال 96 بر آن شد که به کشف باندهای قاچاق بپردازیم بنابر این شاهد کاهش پرونده‌ها و از طرفی رشد مالی کشفیات بوده‌ایم.
وی به برخی کشفیات نظیر کامپیوتر و لپ‌تاپ‌های غیرقانونی و قاچاق در ماههای اخیر اشاره کرد و گفت: اخیرا 5900 پالت از انواع تبلت‌های با برندهای معروف شناسایی شد که البته این برندها نیز به شکل قلابی ثبت شده بود و قاچاقچیان قصد پخش این لوازم رایانه‌ای را داشتند که شناسایی شده و برخورد با آنها صورت گرفت.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران با بیان اینکه سایر اقلام نیز روند سقوطی در کشفیات را داشته‌اند خاطرنشان کرد: فضای ناامن برای قاچاقچیان ایجاد شده است و امیدواریم این روند در آینده نیز مدنظر خواهد بود.
وی با ابراز تاسف از وجود برخی لوازم آرایشی و بهداشتی در قسمت‌های مخلتف شهر گفت: در بحث لوازم آرایشی و بهداشتی در بعضی از قسمت‌های پایتخت با اقلام فاقد کیفیت مواجه شدیم که این کالاها با نازل‌ترین قیمت عرضه می‌شود و هیچ مارکی و تاییدیه‌ای بر روی آن ثبت شده است به عنوان مثال برخی لاکهای آرایشی که با قیمت دو هزار تومان عرضه می‌شود توسط رنگ دانه پر شده و عوارض زیادی را برای مصرف‌کننده به دنبال دارد که باید در این راستا مراقبت‌های لازم صورت گیرد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران درباره کشفیات در حوزه مشروبات الکلی نیز توضیح داد: در طی شش ماهه سال جاری با موارد عدیده‌ای از منازلی که مشروبات الکلی دست‌ساز را تولید و در شیشه‌های خارجی بسته‌بندی می‌کردند مواجه شده بودیم که همه این خانه‌ها و پیک‌های موتوری ارسال کننده آنها پلمب و دستگیر شدند.
وی با بیان اینکه از ظرفیت بسیج نیز در شناسایی این عوامل استفاده کرده‌ایم، گفت: به دلیل اینکه بسیج در دل محلات جای دارد و این فعالیت‌های ذکر شده نیز در محلات و اماکن غیررسمی انجام می‌گیرد از ظرفیت آنها برای شناسایی این عوامل استفاده می‌کنیم.
پوراحمدنژاد همچنین از رسانه‌ها و مردم خواست در معرفی کالاهای قاچاق همکاری و همراهی لازم را داشته باشند و در این رابطه مسئولان ذیربط را آگاه سازند.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان تهران تصریح کرد: در حال حاضر 39 تا 40 مکالمه تلفنی روزانه با سامانه ما انجام می‌گیرد که مردم پس از تماس کد پیگیری دریافت می‌کنند و می‌توانند خواسته خود را اعلام کنند، همچنین مردم می‌توانند با شماره 66489047 الی 9 تماس حاصل کنند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.