تلاش ایرانی‌ها برای ورود پرورش‌اندام به فدراسیون ورزش های دانشجویی

به گزارش گروه ورزشی رکنا، در خلال هفتادوسومین دوره مسابقات پرورش اندام قهرمانی جهان، عبدالمهدی نصیرزاده با رافائل سانتونخا و سایر مسئولین بلند پایه فدراسیون جهانی IFBB جهت ورود رشته ورزشی پرورش اندام به رشته‌های ورزشی مورد تایید فیزو بحث وتبادل نظر کردند.

در این دیدار عبدالمهدی نصیرزاده در ابتدا گزارشی از اقدامات انجام شده در راستای رشد این رشته ورزشی در دانشگاه‌های ایران و استقبال چشمگیر جوانان ایرانی از این رشته ورزشی به رافائل سانتونخا، رئیس اسپانیایی فدراسیون جهانی پرورش اندام ارائه داد و افزود: بایستی پرورش اندام را رشته دانشگاهی ایران نامید، چرا همانقدر که بسکتبال در دانشگاه‌های آمریکا طرفدار دارد، پرورش اندام نیز در دانشگاه‌های ایران طرفدار دارد.

رئیس انجمن بدنسازی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی در ادامه به تجربه موفق ورود ورزش پاورلیفتینگ به فیزو اشاره کرد وافزود: بعد دیداری که بین رئیس فدراسیون بین‌المللی پاورلیفتینگ IPF و رئیس فدراسیون بین‌المللی ورزش‌های دانشگاهی FISU در روسیه صورت گرفت، پاورلیفتینگ به رهبری فدراسیون بین المللی پاورلیفتینگ IPF به این امر مهم دست یافت. این در حالیست که هم اکنون پس از چند سال از این موفقیت چشمگیر مسابقات قهرمانی پاورلیفتینگ دانشجویان در قاره‌های اروپا و آسیا به صورت چشمگیر شروع به فعالیت کرده و بستر مناسبی را جهت رشد و سالم سازی مراکز دانشجویی در این دو قاره آغاز کرده است.

رافائل سانتوجا رئیس فدراسیون جهانی پرورش اندام نیز با استقبال بسیار زیاد از پیشنهاد ایرانیان جهت ورود رشته ورزشی پرورش اندام به مسابقات فیزو افزود: سیاست فدراسیون جهانی پرورش اندام طراحی مسابقاتی برای همه سلایق وموقعیت‌ها است که باتوجه شرط سنی مسابقات فیزو می‌توانیم رشته‌هایی مثل فیتنس وفیزیک را در مرحله اول به بازی‌های فیزو وارد کنیم. در اولین فرصت با اولیگ، رییس فدراسیون بین المللی ورزش‌های دانشگاهی جهت این مهم دیدار خواهم کرد.

گفتنی است؛ هفتاد سومین دوره مسابقات جهانی رشته پرورش اندام از15 آبان ماه لغایت 20 آبان ماه به میزبانی فجیره در حال برگزاری است که عبدالمهدی نصیرزاده به عنوان مهمان ویژه و همچنین مسئول آموزش وتوسعه پاورلیفتینگ آسیا دراین رویداد حضور داشت.

لازم به ذکر است؛ هم اکنون فدراسیون پاورلیفتینگ آسیا APF به ریاست فرشید سلطانی که خود از قهرمانان این رشته در سال‌های نه چندان دور می‌باشد، با 43 عضو مشغول به فعالیت در 5 نقطه از قاره آسیا می‌باشد. نکته جالب اینکه که 4 فدراسیون (چین ، برونئی، تایلند و ویتنام ) که اخیرا به عضویت فدراسیون آسیا درآمده اند، طی دعوت نامه‌هایی جداگانه خواستار حضور نصیرزاده جهت آموزش در آن کشور شده‌اند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.