تلخ و شیرین پرونده مارادونا در جام های جهانی

به گزارش رکنا و به نقل از tyc، مارادونا در چهار جام جهانی بازی کرد (لیونل مسی به تازگی با پنج جام از او پیشی گرفته است) و موفق شد در مکزیک ۸۶ قهرمان شود؛ جایی که یکی از به یادماندنی ترین بازی های تاریخ جام جهانی را داشت.  به مناسبت سالگرد درگذشت این فوق ستاره با جام جهانی، دوران حضور او را در بزرگترین رویداد فوتبالی مرور می کنیم.

اسپانیا ۸۲: اولین حضور مارادونا در جام جهانی

سزار منوتی تصمیم گرفت او را در ترکیب تیم آرژانتین در سال ۷۸ قرار ندهد و مارادونا چهار سال بعد در جام جهانی که در اسپانیا برگزار شد بازی کرد.

دیگو اولین بازی خود در جام جهانی را با شکست مقابل بلژیک در نیوکمپ انجام داد. او اولین گل خود را (دو گل) در بازی با مجارستان به ثمر رساند. کارت قرمز مقابل برزیل نیز برای او رخ داد. بدون شک این جام جهانی نبود که او آرزویش را داشت اما او انتقام می گرفت.

مکزیک دقیقه ۸۶: تقدیس مارادونا در جام جهانی

تیم ملی آرژانتین در سال ۸۶ در مکزیک قهرماغن شد و مارادونا یکی از به یاد ماندنی ترین بازی های تاریخ جام های جهانی را داشت که شامل دو گل به یاد ماندنی مقابل انگلیس بود. دست خدا و گل فراموش نشدنی که از خط میانی همه بازیکنان انگلیس را دریبل کرد.

دیگو همچنین در نیمه نهایی مقابل بلژیک یک گل زد و در فینال با برتری برابر آلمان قهرمان شدند.

مارادونا در ایتالیا ۹۰: مچ پا، یک فینال دیگر و یک جام جهانی ویژه

جام جهانی ۱۹۹۰ ایتالیا برای مارادونا ویژه بود زیرا او در ناپولی بازی می کرد و خیلی از ایتالیایی ها هوادار او بودند.

جام جهانی برای او با مچ پا متورم شده شروع شد. آرژانتین که اولین بازی خود را با شکست مقابل کامرون آغاز کرده بود با درخشش گویگوچه‌آ به فینال رسید و مغلوب آلمان شد.

بدترین پایان: مارادونا و جام جهانی ۹۴ آمریکا

مارادونا پس از پایان محرومیت برای تیم ملی آرژانتین با فرم بدنی عالی به جام جهانی آمریکا رسید.

شروع با پیروزی مقابل یونان و یک گل به یاد ماندنی با یک جشن خوشحالی همراه بود.  در حالی که در دومین بازی تیم ملی آرژانتین نیجریه را شکست داد،  در پایان بازی مقابل آفریقایی ها دوپینگمارادونا  مثبت شد. آرژانتین در مرحله یک هشتم نهایی مغلوب رومانی شد و مارادونا بدترین خداحافظی تاریخ خود در جام جهانی را داشت.

مارادونا در جام جهانی

جام های جهانی برگزار شده: چهار دوره (اسپانیا ۸۲، مکزیک ۸۶، ایتالیا ۹۰ و ایالات متحده ۹۴)

بازی های انجام شده: ۲۱ بازی (پنج بازی در اسپانیا، هفت بازی در مکزیک، هفت بازی در ایتالیا و دو بازی در ایالات متحده)

گل: هشت گل (دو  گل در اسپانیا، پنج گل در مکزیک و یک گل در ایالات متحده)

عناوین: یک قهرمانی (مکزیک ۱۹۸۶)

منبع: ایسنا

وبگردی