تحمیل ضرر میلیاردی سرپرست فدراسیون فوتبال به تیم ملی! + اسناد

به گزارش رکنا، بحث تبلیغات محیطی و درآمد ناشی از آن همیشه پاشنه آشیل فدراسیون فوتبال در مقاطع مختلف بوده و باعث زد و بندهای مالی و حتی موارد این چنینی در این حیطه شده است. اینکه بسیاری از فدراسیون‌های ورزشی از جمله فوتبال که در کارزار رسانه و دیده شدن در صدر بهترین‌ها قرار دارند، مستلزم حضور حامیان مالی و انعقاد قراردادهای درست از لحاظ حقوقی است.

با این حال فدراسیون فوتبال طی چند دوره اخیر در مبحث قرارداد تبلیغات محیطی بسیار منفعل عمل کرده و همیشه در این‌باره شاهد اختلاف نظرها و برخی اوقات دعواهای طرفین موضوع بوده‌ایم. حالا  با توجه به حضور چند دوره اخیر تیم ملی فوتبال در جام جهانی زمینه ورود اسپانسرها و حامیان مالی بیش از پیش فراهم شده و اینکه چرا فدراسیون فوتبال نتوانسته از این طریق منبع درآمد خوبی داشته باشد و راه را برای حمایت از فوتبال پایه و تجهیز سخت افزاری بیشتر باز کند، خود سوالی است که جوابی را برای آن پیدا نکرده‌ایم.

1

 

در آستانه جام‌جهانی پیش‌رو یعنی 2022 قطر، خبر از حضور یک حامی مالی با حدود 200 میلیارد تومان در آمد برای فدراسیون منتشر شده که این هم در نوع خود کم نظیر و بی سابقه است. جایی که فدراسیون و سرپرست وقت آن اهتمامی برای جذب این سرمایه نداشته و در روزگاری که شاید یک‌چهارم این مبلغ هم به قول معروف باید از زیر سنگ پیدا شود، نتوانسته کاری را از پیش ببرد.

2

براساس اطلاعات رسیده به دست خبرنگار رکنا، درست چند ماه بعد از روی کار آمدن میرشاد ماجچدی سرپرست فدراسیون فوتبال و برکناری شهاب عزیزی خادم، یک شرکت با مراجعه به فدارسیون فوتبال خواستار دریافت اسپانسری فدراسیون با مبلغ 200 میلیارد شد. ابتدا فدراسیون این درخواست را پذیرفت اما پس از پایان جلسه از شرکت مذکور درخواست کرد تا نامه نگاری انجام داده و جالب بود که بعد از آن به این شرکت گفته شد که باید در مزایده شرکت کنند.

 

3

طبق مدارک موجود این شرکت علاقه‌مندی خود را برای واریز فاز اول این قرار داد به مبلغ 150 میلیارد تومان اعلام کرده و بازهم فدراسیون در این خصوص تصمیم عاجلی نگرفته و این شرکت هم عطای ماندن را به لقای آن بخشیده است.

پس از پایان زمان مزایده بازهم فدراسیون طی تماسی خواستار مذاکره با این شرکت شد اما جالب است که پس از آن بار دیگر خبری از مدیران فدراسیون نشد تا فرصت 200 میلیاردی پیش‌رو برای فدراسیون تبدیل به هیچ شده و در اقدامی عجیب تنها شاهد اعتراضات مدیران فدراسیون به مسئولان وزارت ورزش و مدیران دولتی باشیم. این اعتراضات و مصاحبه‌ها درست در زمانی رخ داده که چنین پیشنهادی از سوی یک شرکت خصوصی وجود داشته اما گویا مدیران فدراسیون چندان علاقه‌ای به جذب این میزان درآمد برای تیم ملی در آستانه جام جهانی نداشتند.

حتی اگر بدترین حالت ممکن را در نظر بگیریم و فرض کنیم این پیشنهاد 200 میلیاردی هم در حد حرف و حدیث باشد (مدارک فوق گویای همه چیز است)، سوال اینجاست که چرا سرپرست فدراسیون فوتبال در 6 ماه گذشته هیچ اسپانسری جذب نکرده و در در زمینه جذب حامی مالی منفعل بوده است؟

انتخابات فدراسیون فردا (سه شنبه) برگزار شده و حالا باید دید احیانا با تغییر کادر مدیریتی، بازهم فرصتی برای ورود این چنین حامیان مالی وجود دارد یا خیر؟

انتهای پیام/

وبگردی