توکلی: نتیجه فوق‌العاده‌ای در کره‌جنوبی کسب کردیم/ کرونا غافلگیرمان کرد

حسین توکلی در گفت‌وگو با رکنا، در خصوص نتایج تیم ملی پاراوزنه‌برداری در مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه اظهار داشت: مسابقات قهرمانی آسیا و اقیانوسیه گام دوم از رسیدن به سهمیه پارالمپیک پاریس بود. خوشبختانه مسابقه خوبی بود به لحاظ اینکه توانستیم نتایج خوبی به دست بیاوریم. البته در مسابقات جهانی و حتی پارالمپیک و آسیایی نزدیک 60 تا 70 درصد مدال‌های طلا توسط وزنه‌برداران ایرانی و چینی کسب می‌شود. ما نه تنها در آسیا بلکه در جهان و بازی‌های پارالمپیک با چینی‌ها رقابت داریم و در کنار آن چند کشور دیگر مانند اردن هستند تا در برخی اوزان برای مدال طلا تلاش کنند.

وی افزود: بیشترین عنوان‌داران این رشته در آسیا را ورزشکاران آسیایی تشکیل می‌دهند و از این‌رو باید بتوانیم برای کسب مدال با آن‌ها بجنگیم. در قهرمانی آسیا و اقیانوسیه حدود 25 تا 26 کشور حضور پیدا کرده بودند و مسابقات خیلی نزدیک به هم بود. در این رقابت‌ها، قوانین هم تغییر یافته بود و برای نخستین بار مدال مجموع هم به ورزشکاران اهدا می‌شد، موضوعی که تا پیش از آن سابقه نداشت. باید ورزشکاران در دسته 97 کیلوگرم یک روز پیش از مسابقات و صبح روز مسابقه به صورت رندوم وزن‌کشی می‌کردند و اگر با اضافه وزن مواجه بودند از رقابت‌ها کنار گذاشته می‌شدند.

سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری تصریح کرد: خداراشکر در 4 وزن موفق به کسب مدال طلا شدیم و اینطور می‌توانم بگویم نسبت به دوره پیش عملکرد به مراتب بهتری ارائه کردیم. با وجود اینکه نفرات کمتری در این رقابت‌ها داشتیم اما خوشبختانه به هدفی که مدنظر ما بود دست یافتیم. من از نتایج کسب شده راضی هستم ولی این تمامی ظرفیت پاراوزنه‌برداری کشورمان نیست و من معتقدم پتانسیل ما بسیار بیشتر از این است.

توکلی با اشاره به درخشش بختیار جوان در مسابقات اینطور توضیح داد: در بیشتر اعزام‌ها، تیم ایران در دسته ۵۹ کیلوگرم نماینده‌ای نداشت ولی بختیار جوان با کسب مدال طلا در این دوره نشان داد که در آینده حرف‌های بسیاری خواهد داشت. خوشحالم او با یک کیلوگرم اختلاف وزنه‌برداران عنوان‌دار المپیک را شکست داد و چالش جدیدی را برای سایر ورزشکاران این رشته به وجود آورد تا با ترس لرز بیشتری به مسابقات بیایند.

وی در مورد روح الله رستمی هم اینطور گفت: او به دلیل مصدومیتی که داشت قادر به حضور در مسابقات نبود، هر چند با حضور در آنجا هم از او آزمایش دوپینگ گرفته شد و هم پزشکان مدارک مصدومیت او را بررسی کردند تا صحت سقم این مساله برای آن‌ها نمایان شود. امیدوارم او در آینده در تورنمنت پایین‌تری حضور و خودش را دوباره تثبیت کند. 

سرمربی تیم ملی پاراوزنه‌برداری با اشاره به اینکه تنها نگرانی او از مشخص نبودن زمان برگزاری بازی‌های پاراآسیایی هانگژو است، گفت: تنها موضوعی که برای ما نگرانی ایجاد کرده مشخص نبودن زمان برگزاری بازی‌های معوقه هانگژو است که امیدوارم هر چه زودتر این مساله مشخص شود تا به شکل بهتری برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم. زیرا تصمیم دارم اگر شرایط فراهم شود، تیم را در چند رویداد بین‌المللی مانند امارات متحده عربی یا حتی گرجستان که از اهمیت کمتری برخوردار است، محک بزنم. از شانس بد تمام بچه‌ها در بیشتر مسابقاتی حضور یافته‌اند که جدی بوده است و باید در مسابقاتی به میدان برویم که حساسیت کمتری دارد تا از این طریق ما و ملی‌پوشان بتوانیم برعکس رقابت‌های جهانی و پارالمپیک ریسک کنیم. اگر از طرف فدراسیون جانبازان و معلولین و همچنین کمیته ملی پارالمپیک این امر برای ما مهیا شود یک اتفاق عالی به حساب خواهد آمد.

توکلی در پایان با اشاره به اینکه برخی اعضای تیم در کره‌جنوبی به کرونا مبتلا شدند، اظهار داشت: جدا از بنده به عنوان رییس انجمن، متاسفانه علی سیفی که برای او شانس مدال برنز در نظر گرفته بودیم به علت ابتلا به ویروس کرونا از این مهم بازماند اما باز هم بچه‌ها تلاش خوبی داشتند و به آن هدفی که مدنظر ما بود رسیدیم. ماحصل اردوهای خوب در محلات و لاهیجان به ما این شانس را داد تا بتوانیم در کره‌جنوبی بهترین نتایج را به دست بیاوریم.

انتهای پیام/