انتقاد سرمربی پیکان از تبلیغ جادوگری در تلویزیون
رکنا: این سرمربی با انتقاد از برنامه 90، نکات جالبی را در خصوص جادوگری در فوتبال بیان کرد.
پیکان که در نیم فصل اول پرسپولیس را شکست داده و به صدر جدول هم رسیده بود، حالا مدت هاست در حسرت کسب پیروزی است و در رده ششم قرار دارد. شاگردان جلالی هفته گذشته در بازی خانگی موفق به شکست سپیدرود نشدند و همین موضوع باعث بروز انتقاداتی از مجید جلالی شد.
در نیم فصل اول و همگام با پیروزی های تیم آسمانی پوش پایتخت، موضوع جادوگری در برنامه 90 مطرح شد و مجید جلالی، یکی از نام های موجود در این پرونده بود. حال او در گفتگو با ایسنا نسبت به این موضوع و رسانه ای که پرونده جادوگری را مطرح کرد، اینطور واکنش نشان داد:« من واقعا ریشههای این مساله را میدانم که از کجا آب میخورد و چرا مطرح شد. واقعا جای تاسف دارد که بعضی از دوستان که در حوزه رسانه فعالیت میکنند، به این مسائل دامن میزنند. از نظر من به من لطمه میزنند اما مطمئن باشند این لطمه فقط به من نیست چرا که به باورهای جامعه هم لطمه میزند. وقتی شما به جامعه این باور را میدهید که هر کسی موفق است به دنبال رمال میرود، یعنی شما جامعه را به دنبال رمال میفرستید. شما به من لطمه میزنید اما یک باور وحشتناک به جامعه القا میکنید. شما رسانهاید و میلیونها بیننده دارید. اگر واقعا این باور را به اجتماع بدهید، با مشکلات زیادی مواجه میشویم. دیگر چگونه میخواهیم پیروزیهایمان را توجیه کنیم. اصلا چگونه میتوانیم فعالیتهایمان را توجیه کنیم؟ ما زحمات زیادی کشیدیم. همه مربیان و کسانی که حتی در اقتصاد و حوزههای فرهنگ و مسائل دیگر کار میکنند، زحماتشان دود میشود.»
جلالی در ادامه انتقاداتی را نسبت به مدیران تلویزیون انجام داد و گفت:« به نظرم بخش مهم این مساله به تقصیرات مسئولان تلویزیونی برمیگردد. من این را میدانم که مسئولان تلویزیون با بحران مخاطب مواجهند اما اینکه به خاطر بحران مخاطب بخواهیم از طریق برنامههای مبتذل، مخاطب جلب کنیم این کار هنر Art نیست. یک روز حضرت امام خمینی (ره) فرمودند تلویزیون مثل دانشگاه باشد. دانشگاه چه کاری میکند؟ دانشگاه باورهای جامعه را ارتقا میدهد. فرهنگ جامعه را بهبود میبخشد. حالا اگر همین تلویزیون باورها را به سمت ابتذال سوق دهد، چه اتفاقی رخ میدهد؟ آدمها را که نابود میکند و چیزی از آنها نگذاشتند. پس این چه تلویزیونی است؟ من هم میتوانم بیایم و تصاویری تهیه کنم که چهار نفر در یک میدان به هم چاقو بزنند. آنقدر هم بیننده جلب میکند که همه این تصاویر را ببینند. به چه قیمت میخواهیم مخاطب جذب کنیم؟»
مربی سابق تیم های پاس و فولاد در پاسخ به اتهامی که تلویحا به او زده شد نیز نکاتی را بیان کرد:«فرض کنیم آن حرفها درست باشد که این طور نیست که البته من میخواهم بعدا در موقعیتهای مناسب در یک برنامه تلویزیونی که مثبتتر است، درباره این مسائل صحبت کنم. من اصلا میگویم همه این مسائل باشند اما آیا ما باید آنها را اشاعه دهیم؟ در صورتی که همه ما میدانیم چنین چیزی وجود ندارد. اگر باشد هم همه چیز زیر سوال میرود و سنگ روی سنگ بند نمیشود. باید بدانیم ما چه کار میکنیم. مسئولان رده بالای تلویزیون باید بدانند چه کار میکنند.»
جلالی همچنین معتقد است طرح این موضوع روی انگیزه بازیکنان نیز تاثیر گذار است:« ازیکن من صبح تا شب در اینجا تمرین میکند و زحمت میکشد و روز بازی زمانی که اشتباه میکنم بارها و بارها به او تذکر میدهم. بعد ناگهانی همه این زحماتش را فراموش میکنیم و حرفهای چیپ و مبتذل زده میشود. تیم و بازیکن من هم تحت تاثیر قرار میگیرد.»
وی همچنین افزود:« باید به بازیکن جواب بدهیم که میپرسد زحمتهای من کجا رفته است؟ اگر این مساله را اشاعه بدهیم در حوزه جنگ و کشورداری که دیگر کسی دنبال تلاش و فعالیت نمیرود و کسی دنبال علم نخواهد بود. اصلا من آدم بد باشم. اینها چه بلایی سر جامعه میآورند؟ چند سال قبل هم زمانی که در سایپا بودم وقتی چند برد پیاپی میآوردم از این گونه حرفها میزدند. سال قبل هم چند برد به دست آوردیم و باز هم از این گونه حرفها زدند.»
مربی پا به سن گذاشته فوتبال کشورمان در پایان بار دیگر از برنامه تلویزیونی 90 انتقاد کرد و گفت:« یک برنامه تلویزیونی که روی جامعه تاثیرگذار است، به افکار عمومی خیلی راحت میتواند خط بدهد. این برنامه به جامعه القا کرده که این گونه مسائل وجوددارد. پس من به عنوان مربی هم اگر ببازم میگویم تیم حریف از این گونه مسائل استفاده کرده است. من همیشه میگویم افکار عمومی و جامعه ما یک پتانسیل است. به طور مثال وقتی باران میبارد از نظر من این باران یک پتانسیل است و اگر برای آن راه تعریف کنید، آبادانی میشود و اگر کاری نکنیم به سیل تبدیل شده و ویرانی به بار میآورد.»برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر