لگد 10 امتیازی کودک تیرانداز باردار المپیکی
رکنا: یایلاگول رمضانوا، کماندار اهل آذربایجان، در حالی که شش و نیم ماهه باردار بود، در مسابقات تیراندازی با کمان المپیک ۲۰۲۴ پاریس شرکت کرد.
![لگد 10 امتیازی کودک تیرانداز باردار المپیکی](https://cdn.rokna.net/thumbnail/rbW6pJIcdhct/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cbwlfGK8XKmevtfuJ1_NwVg,,/%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D9%84%D8%A7%DA%AF%D9%88%D9%84+%D8%B1%D9%85%D8%B6%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7.jpg)
به گزارش رکنا، رمضانوا در مسابقهای هیجانانگیز در مرحله ابتدایی با آن کیشوان، کماندار چینی، روبرو شد. این مسابقه با نتیجه ۵-۵ به پایان رسید و به تیر طلایی کشیده شد که رمضانوا با شلیک یک تیر ۱۰ امتیازی پیروز شد.
رمضانوا با لبخندی بزرگ گفت:«قبل از اینکه این تیر آخر را شلیک کنم، احساس کردم بچهام به من لگد زد و سپس یک تیر ۱۰ امتیازی شلیک کردم.» او افزود که بارداریاش به او قدرت و شانس داده است و در طول تمرینات المپیک احساس ناراحتی نکرده است. او گفت:«احساس میکردم که تنها نمیجنگم، بلکه در کنار بچهام میجنگم.»
این اولین حضور رمضانوا در المپیک است و او تنها دومین کماندار از آذربایجان است که در المپیک شرکت میکند.
رمضانوا در شرایطی سخت و در دمای ۳۶ درجه سانتیگراد پاریس با حریف چینی خود رقابت کرد. او با قدرت و ارادهای مثالزدنی توانست این مسابقه را به نفع خود به پایان برساند.
-
آواز اصیل؛ بزرگ مردها شجریان ها، ناظری و پایور کورس گذاشتن آهنگ با من صنما رو میخونن
ارسال نظر