تولید روزانه ۸ هزار تن زباله در تهران/ پسماند بهداشتی مراکز درمانی خرد بیخطرسازی نمیشود
رکنا: به گفته رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران، روزانه بیش از ۸ هزار تن زباله در پایتخت تولید میشود که نسبت به گذشته ۱۵ درصد افزایش یافته است.
محیط زیست / به گزارش رکنا، چندماهی است که کشور ما نیز همانند سایر کشورهای دنیا با ویروس کرونا مبارزه میکند. این بیماری تاثیرات مثبت و منفی بسیاری در محیط زیست ایجاد کرده است.
وی افزود: یکی از تاثیرات مثبت همه گیری این ویروس، کاهش آلودگی هوا و کم شدن غلظت اکسید نیتروژن و ذرات معلق بود.
این مقام مسئول در سازمان محیط زیست اظهار کرد: از آنجایی که مردم مجبور به ماندن در خانه بودند و کمتر از خودروهای شخصی یا هواپیماها استفاده می شد، بهبود کاملا محسوس کیفیت هوا را شاهد بودیم.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران با اشاره به یکی از پیامدهای منفی ویروس کرونا بر محیط زیست گفت: پس از شیوع این ویروس، پسماندهای کرونایی و آلوده نیز به سایر پسماندهای شهری و بیمارستانی اضافه شد که یکی از نتایج منفی این ویروس بود.
برنا افزود: در این راستا، کلیه پسماندهای بیمارستانی با علم به اینکه ممکن است آلوده به ویروس کویید ۱۹ باشند را در دسته پسماندهای بهداشتی و عفونی قرار داده که حجم پسماندهای در این بازه زمانی نزدیک به ۱۵ درصد افزایش یافت.
وی با اشاره به دلایل افزایش حجم پسماندها اظهار کرد: در این بازه زمانی، تفکیک زبالهها از مبدا، متوقف شد. همچنین در خانه ماندن افراد باعث تولید بیشتر پسماند شد.
این مقام مسئول در سازمان محیط زیست در پاسخ به اینکه در شهر تهران روزانه چه مقدار زباله شهری تولید میشود، گفت: حجم زبالههای عادی روزانه در پایتخت، ۶ هزارو ۵۰۰ تن بود که در حال حاضر به ۸ هزار و ۵۰۰ تن افزایش یافته است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهر تهران ادامه داد: پسماندهای بیمارستانی از پسماند شهری جدا هستند و روزانه بیش از صد تن بودند که در حال حاضر افزایش ۱۵ درصدی داشته است.
برنا اظهار کرد: بیمارستانها این پسماندها را بی خطر کرده و سپس بقیه مراحل دفن صورت میگیرد، اما ما در حوزه پسماندهای درمانگاهها و کلینیکهای کوچک و مطب های پزشکی مشکلاتی داریم.
وی افزود:در حال حاضر پسماند این مراکز تنها دفن بهداشتی میشود و بی خطر سازی انجام نمیشود بنابراین در این زمینه نیازمند نظارتی واحدی هستیم که فعلا ایجاد نشده است.
این مقام مسئول در سازمان محیط زیست با اشاره به وضعیت پسماندها در کوچهها و خیابانها اظهار کرد: وضعیت این مناطق کاملا مناسب است که جای تقدیر ازشهرداری دارد و اگر مردم بیشتر رعایت کنند و زبالههای خود را تنها در سطل آشغال بیاندازند، بسیاری از مشکلات رفع میشود.
برنا در پاسخ به این سوال که مردم با ماسکها و دستکشهای آلوده خود چه کار کنند گفت: بهتر است شهروندان این گونه زبالههای بهداشتی را به صورت جدا از سایر زبالهها جمع آوری کرده و در سطلهای زباله بی اندازند. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر