هیئت‌ها تنها محل عزاداری نیستند بلکه عرصه‌ای برای تربیت نسل‌ها به شمار می‌روند

به گزارش رکنا، حجت‌الاسلام مجید باباخانی ، رئیس سازمان هیأت و تشکل‌های دینی از برگزاری «نخستین دوره معرفت و مهارت افزایی هیات و تشکل‌های دینی، سمن‌ها و مجموعه‌های مردم نهاد در آوردگاه تمدنی» خبر داد و گفت: این دوره با حضور ۱۲۰۰ تشکل شاخص در ۱۰ استان کشوردر حال برگزاری است همچنین این دوره به‌صورت مجازی در طول سال ادامه خواهد داشت  این در حالی است که نخستین دوره با ثبت نام ۵۰۰ تشکل مذهبی   و حضورنمایندگانی از استان‌های فارس، چهارمحال بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، بوشهر، خوزستان و نام نویسی بیش از ۵۰۰ تشکل مذهبی از این استان‌ها برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه این دوره با همکاری سازمان هیئت و سازمان تشکل‌های دینی، وزارت ورزش و جوانان و کانون پرورش فکری  برگزاری می‌شود اذعان داشت: توانمندسازی عمومی مسئولان تشکل‌های دینی، مدیران و مربیان مجموعه‌های تربیتی، ایجاد انگیزه لازم جهت روزآمدسازی جریان مدیریت، هیئات، تشکل‌های دینی سمن‌ها و مجموعه‌های مردم نهاد (انگیزشی)؛ مهارت افزایی فعالان رسانه‌ای در عرصه هیئت‌ها، توجه ویژه به حوزه خواهران؛ شناسایی و به‌روزرسانی مجموعه‌ها و پیدایش زنجیره انسانی از فعالان فرهنگی برای تشکیل لشکر جهاد تبیین؛ بخشی از اهداف برگزاری این دوره محسوب می شود.

حجت‌الاسلام باباخانی با اشاره به آیه 112 از سوره هود «فَاسْتَقِمْ کَما أُمِرْتَ وَ مَنْ تابَ مَعَکَ وَ لا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِما تَعْمَلُونَ بَصِیرٌ» بیان کرد: در این سوره خداوند به پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند:« که همان گونه که مأمور شده‌اى، استوار باش و (نیز) هر کس که با تو، به سوى خدا آمده است، و سرکشى نکنید که او به آنچه مى‌کنید بیناست». لذا حفظ دین، کار سختی است و ما در تمام ادوار تاریخ اسلام شاهد ریزش‌هایی بودیم درحالیکه در این راه  باید استقامت باید داشت.

وی ادامه داد: برای استواری و پایداری دین، تمام مسلمانان و از هر قشری باید پای کار بیایند و این حرکت، یک نوع جهاد است همچنین مسائل انقلاب اسلامی با کار گروهی قابل حل است و ما زمانی موفق خواهیم شد که با همکاری همدیگر فعالیت‌های خود را  پیش ببریم و مجموعه‌های فرهنگی استان را به مسیر خدمت‌رسانی و مقاومت وارد کنیم.

رییس سازمان هیئت و تشکل‌های دینی با بیان اینکه  نوک پیکان دشمن به‌سمت مجموعه‌های فرهنگی کشور قرار گرفته و دشمنان نقطه زنی می‌کنند، بیان کرد: فعالیت جبهه‌ا‌ی و اینکه اکنون در شرایط جنگ همه‌جانبه و ترکیبی  به‌سر می‌بریم موضوعی است که فعالان  و تشکل‌های دینی و مذهبی باید آن را جدی بگیرند. در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هیئت و مجموعه‌های فرهنگی باید خودشان را تبدیل به نهادهای اجتماعی کنند که علاوه بر برگزاری مراسم بتوانند در لایحه رسانه‌ای و تربیتی، برنامه تدوین کنند.

باباخانی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به مباحث معرفتی و مهارتی در این دوره، اذعان داشت: ما در یک فضای جنگ تمدنی قرار داریم لذا « انجام فعالیت‌های فرهنگی، ارائه خدمات اجتماعی و تربیتی و تولیدات رسانه‌ای»  توسط هیئات مذهبی و تشکل‌های دینی بسیار برای ما اهمیت دارد بنابراین هیئت‌ها تنها محل عزاداری نیستند بلکه عرصه‌ای برای تربیت نسل‌ها به شمار می‌روند.

گفتنی است، نخستین دوره معرفت و مهارت افزایی هیات و تشکل‌های دینی، سمن‌ها و مجموعه‌های مردم نهاد در آوردگاه تمدنی» طی ۴ روز و در دو مرحله ویژه مسئولان رسانه هیئات و مدیران بخش بانوان ونوجوان هیئات برگزار می‌شود.