انتشار کتاب «عکس به مثابه هنر معاصر»
رکنا : کتاب «عکس به مثابه هنر معاصر» اثر کیارنگ علایی منتشر شد.
به گزارش رکنا، کتاب « عکس به مثابه هنر معاصر» نوشته خانم شارلوت کاتن، نویسنده و کیوریتور انگلیسی، توسط نشر حرفه هنرمند منتشر شده و از امروز به پیشخوان کتاب فروشیهای سراسر کشور میرود. کتاب حاضر توسط کیارنگ علایی ترجمه شده است.
در این کتاب به شکلهای مختلف توسعه عکاسی در هنر معاصر از ژانر پرتره تا شاخه استیجد پرداخته میشود و در خلال معرفی فشرده و متعدد مجموعههای عکاسان معاصر، از عکاسی به عنوان رسانهای مهم برای انتقال فرهنگ و تمدن یاد میشود.
ترجمه کیارنگ علایی با اندکی تلخیص، از روی سومین ویرایش این کتاب صورت گرفته است که در سال ۲۰۱۴ منتشر شده است.
لازم به ذکر است چهارمین ویرایش این کتاب نیز در سپتامبر سال جاری توسط آمازون توزیع شده است.
10 زبان دنیا برای کتاب «عکس به مثابه هنر معاصر»
این کتاب که تاکنون به ده زبان دنیا منتشر شده، مرجعی فشرده و موجز برای آشنایی با روند عکاسی در دوران معاصر است و ضمن ارجاعات تاریخی به پیشینه شکل گیریِ نحلههای دوران مدرن، به تغییر موضع عکاسی در مقابل رویه سنتی حاکم در قرن گذشته میپردازد.
کتاب در ۱۸۴ صفحه، ۷ فصل و ۱ ضمیمه رنگی به موضوعاتی چون: روایت و داستان سرایی در عکاسی، چیدمانهای میکس مدیا، دست کاری در طبیعت، رویکردهای برخاسته از هنر مفهومی، کارکرد عکاسی فاین آرت در دوران معاصر و تغییر موضع عکاسی از اوایل دهه ۱۹۷۰ به این سو میپردازد. چاپ اول کتاب «عکس به مثابه هنر معاصر» توسط نشر حرفه هنرمند، در قطع رقعی، به شمارگان ۱۰۰۰ نسخه و قیمت ۵۸ هزار تومان منتشر شده است.
آثار نوشتاری کیارنگ علایی
کیارنگ علایی، عکاس، نویسنده، مترجم، فیلمساز و معلم عکاسی است. مجموعههای داستان کوتاه «باد در یک خیابان مستقیم»، «شفا در میان ما نفس میکشد» و «طبیعت زنده چند بانو» و مجموعه عکسهای «یک شرجی آرام»، «جایی دورتر»، «پرده دوم اتفاق»، «حتی وقتی نمیدانیم»، «من دور بودم»، «نیمه تراوا» و «وضعیت چهارم» برخی از آثار منتشر شده اوست.
علایی برنده جوایز بین المللی متعددی از جشنوارههای داکینوی رمانی، برنوی جمهوری چک، ابنزه اتریش، اتحادیه فیلمسازان آماتور جهان، ملل اتریش، کومانوا مقدونیه، ویژن فنلاند و… است و سال گذشته به خاطر تلاشها و خدمات شایان توجهش در حوزه عکاسی، نشان خدمت دریافت کرد.
مجموعههای اخیر او در پنج سال گذشته در کشورهای فرانسه، آلمان و فنلاند به روی دیوار رفتهاند و مجلاتی چون پرایوت و زایت ویسن به انتشار عکسهای او پرداختهاند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر