نشست خبری فیلم «ترک عمیق»/  تجربه‌ای چالش‌برانگیز برای تماشاچیان

به گزارش رکنا، امروز ۱۳ بهمن، در دومین روز از چهل و سومین جشنواره فیلم فجر ، نشست فیلم سینمایی «ترک عمیق» با حضور آرمان زرین‌کوب کارگردان، محسن چگینی تهیه‌کننده، بابک انصاری، رضا بابک بازیگران، مجید لیلاجی طراح صحنه و لباس و مهدی حسینی‌وند تدوین‌گر برگزار شد.

طراحی و نگارش فیلمنامه

در ابتدای این نشست، زرین‌کوب اظهار داشت: طرح و فیلمنامه این فیلم حدود دو سال زمان برد تا تکمیل شود. این اثر بر اساس دغدغه‌های درونی من در سینمای اجتماعی و سایکودرام شکل گرفته است. سعی کردم نکات مهمی که برایم اهمیت دارند را با دقت بیان کنم.

اهداف فیلم در گیشه

وی در پاسخ به پرسشی درباره موفقیت فیلم در گیشه بیان کرد: جهت فروش فیلم باید به کمدی فکر کرد. اما هدف نخست من جذب مخاطب است و با توجه به ژانر سایکودرام، در اکران با چالش‌هایی روبه‌رو خواهیم شد.

شباهت به آثار هانکه

زرین‌کوب درباره شباهت فیلمش به آثار هانکه توضیح داد: هانکه کارگردانی برجسته است و فیلمی که شما دیدید از ذهنیت خود من نشأت می‌گیرد. بعد از نگارش فیلمنامه، پیشنهاد دوستانم باعث شد که آثار هانکه را ببینم، اما این نگاه من حاصل مشاهدات پس از نگارش بود.

تجربه بازیگری رضا بابک

رضا بابک بیان کرد: از بیرون، زرین‌کوب مراقب نقش بود و من کوشیدم به شخصیتی نزدیک شوم که شاید دوست‌داشتنی نبود اما همذات‌پنداری را می‌طلبید. اگرچه شخصیت محبوب من نبود، اما هر بازیگری از تجربه چنین نقشی لذت می‌برد.

تجربه‌های آینده بابک

این بازیگر درباره فیلم‌های بعدی‌اش اظهار داشت: فیلمنامه‌ای چندبعدی خوانده‌ام که در آن چند کاراکتر دارم و امیدوارم شرایط ساخت فراهم شود. دوست دارم در ژانرهای مختلف فعالیت داشته باشم.

 

روایت و جنس داستان

بابک انصاری توضیح داد: من به این نوع روایت‌ها علاقمندم. متأسفانه امروز سینمای تک‌بعدی داریم که نوعی کمدی را به مخاطب تحمیل می‌کند. در چنین شرایطی، جنس این داستان برای من جالب بود.

طراحی صحنه اثر

مجید لیلاجی درباره طراحی صحنه اظهار کرد: بر اساس اتمسفر فیلم، سعی کردم تماشاگر را چالش‌زده کنم و طراحی را بسیار مینیمال و با جزئیات پیش بردم.

تدوین فیلم

حسینی‌وند درباره تدوین فیلم گفت: تلاش کردم که اعصاب تماشاچی خرد نشود. یکی از نگرانی‌های من روایت داستان در یک لوکیشن بود که ممکن بود مخاطب را خسته کند. تلاش کردیم ریتم مناسب باشد تا قابل درک برای مخاطبان باقی بماند.

محدودیت‌های داستان

زرین‌کوب درباره محدودیت‌های روایت گفت: فیلم دارای برخی محدودیت‌ها بود و گذر از آنها می‌توانست از ابهام بکاهد. فیلم درباره تنهایی افراد در میانسالی است و چالش‌هایی که ناشی از گذشت جوانی است.

علائق چگینی به تهیه‌کنندگی

چگینی درباره تهیه‌کنندگی فیلم گفت: هزینه ساخت فیلم را بیان نمی‌کنم. سال‌ها پیش فیلمی مشابه ساخته‌ام که توقیف شد. اما برخلاف آثار کمدی که ساخته‌ام، به این‌ فیلم نیز افتخار می‌کنم. هر داستانی به ریتم خودش روایت می‌شود و ما با همان تدوین و ریتم در اکران حضور خواهیم داشت.

  • توهین به بیرانوند صدای سید جواد هاشمی را درآورد +فیلم

وبگردی