این مطلب از صفحه وب گردی است و فقط جنبه سرگرمی دارد
8 حقیقت عجیب اما واقعی درباره دنیا / شوکه می شوید !
رکنا : مدرسه بدون شک از مکان هایی است که به وجود ما ارزش می بخشد. ما در مدرسه دانش زیادی می آموزیم که راهنمای ما در زندگی است.
مدرسه بدون شک از مکان هایی است که به وجود ما ارزش می بخشد. ما در مدرسه دانش زیادی می آموزیم که راهنمای ما در زندگی است.با این حال، اگر قرار بود هر چه که در دنیا وجود دارد را در مدرسه یاد بگیریم، باید همه ی عمر خود را در کلاس درس سپری می کردیم. دنیای ما آنقدر وسیع و پر رمز و راز است که حتی زمانی که فکر می کنیم همه چیز را درباره ی آن می دانیم، باز هم چیزهایی هست که هیچ اطلاعی درباره شان نداشته باشیم.
۱- آسمان خراش های هنگ کنگ یک دروازه برای عبور اژدها دارند
این حفره ها که در وسط آسمان خراش های هنگ کنگ جای گرفته اند و به آن ها «دروازه اژدها» گفته می شود، معنای بسیار ویژه ای دارند. نه به معماری بلکه به فنگ شویی ارتباط دارند. این حفره ها برای آن هستند که انرژی مثبت بتواند از میان آسمان خراش ها عبور کند.
بر اساس فنگ شویی، اژدها که نماد خرد است، می تواند از کوه ها به سوی اقیانوس ها پرواز و از میان ساختمان ها عبور کند و به این ترتیب، جریانی از انرژی خوب در اطراف آن ها ایجاد کند.
۲- حقیقت سیب زمینی سرخ کرده
در انگلیسی به سیب زمینی سرخ کرده «سیب زمینی فرانسوی» (French Fries) گفته می شود اما حقیقت آن است که می شد که حالا نام آن «سیب زمینی بلژیکی» باشد. در تاریخ آمده که منشأ این غذا رود موز در کشور بلژیک است که در آنجا روستاییان از گذشته ماهی سرخ شده می خوردند. وقتی زمستان فرا می رسید و رود یخ می بست، روستاییان به جای ماهی، سیب زمینی سرخ شده می خورد.
این غذا پس از آن سیب زمینی فرانسوی نام گرفت که برخی آمریکایی ها با آن آشنا شدند. از آنجایی که زبان غالب در جنوب بلژیک، فرانسوی است، آمریکایی نام این غذا را بی معطلی «سیب زمینی فرانسوی» گذاشتند.
۳- پیاده روی های کشورهای اسکاندیناوی به سیستم گرمایشی مجهز است
گاهی به خصوص در کشورهای بسیار سرد دنیا، خلاصی از برف می تواند کار دشواری باشد. این موضوع به خصوص می تواند درمورد مسأله ی حمل و نقل و رفت و آمد ضروری باشد. اما نروژ و فنلاند به ما نشان داده اند که برف برای آن ها مشکل بزرگی نیست. آن ها المنت های الکتریکی بر روی پیاده روها نصب کرده اند تا دیگر برفی روی آن ها باقی نماند.
سیستم گرمایشی پیاده روهای آن ها ثابت کرده که گزینه ی مقرون به صرفه تری هستند و میزان سرخوردگی ها و سقوط ها روی زمین یخ زده ی خیابان هم کمتر شده است.
۴- در صحرای بزرگ آفریقا برف می بارد
وقتی به صحرای بزرگ آفریقا فکر می کنیم، به احتمال زیاد اولین چیزی که به ذهن مان می آید یک بیابان بسیار آفتابی و خشک است. و سخت می شود آن را پوشیده از برف تصور کرد. شاید عجیب به نظر برسد اما در سال ۲۰۱۸ در صحرای بزرگ آفریقا برف آمد و این بیابان پوشیده از لایه ی نازکی از برف شد.
این بارش برف گرچه یک روز بیشتر به طول نیانجامید اما دومین باری بود که چنین اتفاقی در آنجا رخ می داد. در سال ۱۹۷۹ هم یک بارش برف دیگر در صحرای بزرگ آفریقا ثبت شده بود.
۵- نیوزلند شیب دارترین خیابان دنیا را دارد
نیوزلند شیب دارترین خیابان دنیا را دارد که در کتاب رکوردهای جهانی گینس هم به ثبت رسیده است. خیابان بالدوین نام این خیابان مسکونی مشهور است.
۶- حیوان رسمی اسکاتلند اسب تک شاخ است
اسب های تک شاخ رسماً حیوان ملی کشور اسکاتلند هستند. اسب های تک شاخ بخش مهمی از فرهنگ اسطوره ای اسکاتلند را تشکیل می دهند. این موجود افسانه ای نماد معصومیت و در عین حال، قدرت هستند. به همین دلیل اسکاتلندی ها تصمیم گرفتند آن را نماد کشور خود کنند.
۷- کفش پاشنه بلند در ابتدا برای مردان طراحی شده بود
در حدود قرن دهم میلادی، آدم ها متوجه شدند اگر در هنگام اسب سواری، پاشنه ی کفش شان بلند باشد، پا در رکاب محکم تر می ماند. به همین دلیل کفش های پاشنه بلند خیلی زود در میان مردانی که اسب سواری می کردند محبوبیت یافت. در قرن هفدهم میلادی، این کفش های پاشنه بلند در اروپا مد شدند، به خصوص در میان طبقات بالاتر جامعه، هم مردان و هم زنان. سال ها گذشت تا اینکه کفش های پاشنه بلند بیشتر یک مد زنانه شدند.
۸- برنج قدیمی ترین ماده غذایی است که هنوز هم به عنوان غذا مصرف می شود
برنج که غذاهای مختلفی با آن درست می شود، قدیمی ترین ماده غذایی است که هنوز مصرف می کنیم. انسان کشت برنج را از حدود ۱۲ هزار تا ۱۵ هزار سال قبل آغاز کرد. یک ماده غذایی دیگر به قدمت برنج، ذرت است که بین ۷،۵۰۰ تا ۱۲ هزار سال قبل در مکزیک پرورش داده می شد.
ارسال نظر