این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
فیلم / آزاده زارعی بازیگر سریال آوای باران: از ازدواج میترسم! / میترسم نتونم مادر بشم/ شوهر آینده ام باید مثل یک ملکه با من رفتار کنه!
آزاده زارعی بازیگر مطرح سریال آوای باران در گفت و گویی از ازدواج و ملاک های خود برای مرد زندگی اش صحبت کرد.

آزاده زارعی درباره انتخاب مرد دلخواه زندگی اش و ازدواجش گفت: " ازدواج نکردم، اولاً به دلیل سختگیریهای زیاد در زندگی خودم و دوماً به دلیل اینکه کارم برایم بسیار اهمیت دارد. از کودکی عاشق کارم بودم، و به نظرم ممکن است ازدواج کارم وعشقی که به آن دارم را تحت تاثیر قرار دهد . برایم مهم بود که تا زمانی که به اهدافم نرسیدهام، ازدواج نکنم تا مسیر حرفهایم تغییر نکند و من را به بیراهه نکشاند. ناگزیر وقتی سن آدم بالا میرود، ترسی به آدم میآید که شاید مادر نشود و طعم شیرین خانواده را احساس نکند. این ترس ممکن است ازدواج را جذاب کند.
او در خصوص ملاک های خود برای ازدواج گفت : مردی را دوست دارم که چهره هنری نداشته باشد اما هنرمند را درک کند، در گفت و گوی قبلی خود نیز گفته بود که قد بلند مرد برایش جذاب است و می تواند یکی از ملاک های او باشد ، همچنین به دنبال فردی با ایمان است که بتواند در زندگی به او تکیه کند.
زارعی در ادامه گفت : دوست دارم اگر سوال کنم، این شخص انسان باشد، مهربان باشد، درک کند که یک زن چه احتیاجاتی دارد، و مهمتر از همه، ایمان داشته باشد. ایمان به نظرم بسیار مهم است. ایمان به این معنی که دروغ نگوید، خیانت نکند، مال مردم را نخورد و از ایمان به نظرم حتی مهمتر است. این روزها به خودم میگویم که حتماً حکمت و قسمت بوده، و اگر یک روز تصمیم به ازدواج بگیرم، حتماً با یک انسان با ایمان، صداقت و اصالت انجام خواهد شد."
ارسال نظر