این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد.
بیوگرافی و عکس های شخصی شهرام حقیقت دوست بازیگر سریال خط قرمز
بیوگرافی بازیگر سریال خط قرمز شهرام حقیقت دوست را ملاحظه نمایید.
بیوگرافی
شهرام حقیقت دوست از شاگردان استاد حمید سمندریان بوده و پیش از دانشگاه کلاس های بازیگری را آغاز کرده بود .از هم دوره ای های معروف او می توان شهاب حسینی را نام برد .در این مدت نمایش های زیادی را بازی کرد که می توان به نمایش « پسر کاروان » اشاره کرد .
شهرام حقیقت دوست بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون متولد ۲۷ اسفند ۱۳۵۱ در رشت می باشد .
شهرام حقیقت دوست از شاگردان استاد حمید سمندریان بوده و پیش از دانشگاه کلاس های بازیگری را آغاز کرده بود .از هم دوره ای های معروف او می توان شهاب حسینی را نام برد .در این مدت نمایش های زیادی را بازی کرد که می توان به نمایش « پسر کاروان » اشاره کرد .
تحصیلات
فارغ التحصیل رشته تئاتر در مقطع کارشناسی می باشد.
سوابق و شروع فعالیت
از دهه هفتاد وارد عرصه بازیگری شده و اولین بازی خود را در پسر کارون در نقش امیر دژاکام در سال ۱۳۷۳ انجام داد.
بازی در سریال مهر خوبان در سال ۷۴ پایش را به تلویزیون باز کرد.
وی با درخشش در آثار قبلی توانست نظر فیلم سازان را به خود جلب کند.
حقیقت دوست اولین بازی سینماییش را در فیلم درخت گلابی در سال ۷۶ انجام داد و وارد سینما شد.
وی با بازی در سریال خط قرمز به شهرت رسید و بعد از نقش آفرینی خوب و درخشش در این سریال در نقش ناصر حسابی توانست نظر مخاطبان را به بازی خود جلب کند.
در واقع نقش ناصر در سریال خط قرمز سکوی پرتاب او به سمت شهرت و معروف شدن بود.
عکس شهرام حقیقت دوست و بازیگران خط قرمز
شهرام حقیقت دوست از بازیگرانی است که نقش با خونش عجین شده و بازی روان و بسیار تاثیر گزاری را ایفا می کند.
نقش های منفی و ظاهر شدن در نقش پسر پر شور و شر و فرد خلاف کار، برای شهرام حقیقت دوست جا افتاده و بعد از آن مخاطبان او را در چنین کاراکترهایی بیشتر مشاهده کردند.
عکس شهرام حقیقت دوست و نیوشا ضیغمی
کار بعدی او در فیلم اصغر فرهادی کلید خورد و او مجموعه تلویزیونی داستان یک شهر ۲ ایفای نقش کرد.
از دیگر آثار هنری او می توان بازی در فیلم عطش و فیلم جنایت، چند میگیری گریه کنی، سنگ، کاغذ، قیچی، کلاشینکف، هیلانه، زرد، لابی، زیر سقف دودی، عطر داغ و ….نام برد.
شهرام حقیقت دوست بازیگر نقش ناصر در خط قرمز کیست
شهرام حقیقت دوست بازیگر تاتر است و در این عرصه نیز بسیار فعال است .
اگر به روزمه کاری بازیگر نقش ناصر در خط قرمز نگاهی بیندازید چندین نمایش را خواهید دید که از آثار برجسته و شاهکار بازیگری وی محسوب می شود.
شهرام حقیقت دوست بازیگر ایرانی و پدرش
نمایش هایی چون کلنل و مشروطه بانو، تکیه ملت، روزی روزگاری، و ….
شهرام حقیقت دوست از دوران شروع فعالیتش تاکنون چندین جایزه جشنواره را از آن خود کرده که از جمله : چند جایزه از جشنواره تاتر فجر و همچنین جایزه بهترین بازیگر نقش اول از دید مخاطبین برای بازی در سریال خط قرمز، و بازی در فیلم جنایت و …می باشد.
فیلم ها و سریال ها
فیلم سینمایی معکوس ۹۶ پولاد کیمیایی
سرو زیر آب ۹۶ محمدعلی باشه آهنگر
عطر داغ ۹۶ علی ابراهیمی
شب چره ۹۵ مهدی محمد نژادیان
زیر سقف دودی ۹۵ پوران درخشنده
لابی ۹۵ محمد پرویزی
زرد ۹۵ بهمن تقیزاده
گیلانه ۹۵ شهرام مسلخ
کلاشینکف ۹۲ سعید سهیلی
پشت در خبری نیست ۸۷
تله فیلم پریش ۸۷
صبح روز هفتم ۸۷ مسعود اطیابی
موش ۸۶ شاهد احمدلو
احضارشدگان ۸۶ آرش معیریان
مخمصه ۸۶ محمدعلی سجادی
ملودی ۸۶ جهانگیر جهانگیری
سنگ، کاغذ، قیچی ۸۶ سعید سهیلی
چند میگیری گریه کنی ۸۲ شاهد احمدلو
تردست 83
علاقه به سینما یا تئاتر
شهرام حقیقت دوست میگوید اگر در هرکدام از این حوزهها، قلاب کاری به من گیر کند، آن را انتخاب میکنم. دلیل کمکاریام در سینما این است فیلمنامههایی که به من میدهند، جذبم نمیکند. ترجیح میدهم آن نقش را نپذیرم، چون مثلا پنج سال پیش هم مشابه آن را انجام دادهام. تلاشم این است نقشهای قبلیام را تکرار نکنم، اما گاهی واقعا نمیشود یا همه چیز به قدری درست است که تو دوست داری تجربه قبلی را اینبار با یک گروه حرفهای جدید انجام دهی.
د. یکبار داشتم فکر میکردم اگر در سال گذشته همه کارهای پیشنهادی را قبول میکردم، پول پنج سال کار خودم را درمی آوردم. ولی بعد پیش خودم گفتم ممکن بود همین انتخابهای اشتباه، ده سال مرا از حرفهام عقب بیندازد. برای همین تا جایی که بتوانم امورات زندگیام را بگذرانم، مقاومت میکنم.
ترجیح میدهم نقشهای خوبی را برای بازی انتخاب کنم و خدا را شکر خیلی هم بیکار نبودهام. شاید در حوزه تصویر زیاد دیده نمیشوم و مردم مرا نمیبینند، اما معمولا همیشه با بچههای تئاتر دمخوریم و کار میکنیم. خیلی وقتها هم کارها در بازبینی رد میشود و به اجرا هم نمیرسد، ولی ما تلاش خودمان را میکنیم. در کل همیشه در این خانواده هستم و چیز یاد میگیرم و زندگی هم به هر ترتیب میگذرد..
حال تئاتر ما این روزها چطور است؟
اگر بخواهیم مقایسه کنیم از سینما و تلویزیون بهتر است، آن هم نه بهخاطر مدیریت، بلکه برای حضور آدمهایی است که تفکر نزدیکی با تو دارند و صمیمانه حرفت را بهتر درک میکنند. کتابخوان و اهل مطالعه هستند و همیشه با نگاهی تحلیلگرانه نظرات و پیشنهادهای خوبی برای کار دارند. از این نظر من حالم همیشه در تئاتر خوب است، اما از نظر مدیریت نه.
ما داریم در دورهای کار میکنیم که یکسری از مدیران اشتباه عمل میکنند و اساسا حوزه فرهنگ را نمیشناسند و به آدمهای این عرصه هیچ اعتمادی ندارند. در این سالها مدام با مدیرانی در این زمینه مواجه میشویم که من قبلا حتی اسم آنها را نشنیدهام. معلوم نیست اصلا از کجا میآیند. مدیران فرهنگی انگار فقط میآیند چیزهای بازدارندهای را با نگاهی سیاسی بر هنرمندان تحمیل کنند، درحالی که باید فضا را طوری مهیا کنند که هنرمندان به مردم هنر و شادی هدیه بدهند.
نمایشی است به نام «مرگ در حمام بنفش» به نویسندگی و کارگردانی حسین کیانی که قرار است از پانزدهم این ماه در سالن اصلی تئاترشهر روی صحنه برود. اما همین کار هم دچار هزارویک مشکل است و ایرادات فراوانی به متن میگیرند و هنوز ندیده درباره آن قضاوت میکنند. چنین فضایی انرژی منفی زیادی به گروه میدهد و خستگی را به تن همه افراد که مدتها برای اجرای یک نمایش وقت گذاشتهاند، باقی میگذارد و تا تو بخواهی خودت را برای کاری دیگر جمع و جور کنی، زمان میبرد.
ارسال نظر