ذوالنوری: بسیاری از افتخارات سایبری سپاه؛ محصول تلاش مرحوم زارعی است

به گزارش رکنا ، مجتبی ذوالنوری با تجلیل از خدمات مرحوم علی اصغر زارعی نماینده ادوار مجلس که شب گذشته درگذشت، تصریح کرد: مرحوم زارعی هیچ روزی از زندگی اش را در راهی غیر از مسیر جهادی سپری نکرد.

وی افزود: ایشان از رزمندگان بسیار موثر در دوران دفاع مقدس بود و باتوجه به اینکه زمان جنگ در شرایط تحریم مخابراتی بودیم مرحوم زارعی بسیار در جنگ نقش آفرین و موثر بود.

ذوالنوری گفت: در یک مقطع قابل توجهی ایشان فرمانده دانشکده فنی دانشگاه امام حسین (ع) بودند و شاگردان زیادی را پرورش دادند که امروز بسیاری از اتفاقات و افتخاراتی که در عرصه سایبری سپاه به دست می‌آید محصول خدمات ایشان در این بعد فنی است که تلاش بسیاری موثری داشتند.

وی افزود: مرحوم زارعی در دورانی هم که در مجلس حضور داشتند از نمایندگان ولایی و ارزشی و بسیار مصر روی آرمان ها، ارزش ها، حقوق مردم و رفع مشکلات مردم بودند.

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: ایشان محوریتی در مجلس نهم داشت و در مواضع خود با کسی رودربایستی نداشت.

ذوالنوری افزود: ایشان یک نیروی فنی بود و هم رده هایشان ممکن است از نظر درآمد‌های مادی وضع خوبی داشته باشند، ولی زندگی ایشان یک زندگی زاهدانه بود و هیچ وقت نگران موضوعی نبود که در مواضع ایشان تاثیر بگذارد.

فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک سپاه و جانشین سازمان پدافند غیرعامل

وی همچنین به حضور مرحوم زارعی در سازمان پدافند غیرعامل اشاره کرد و گفت: امروز دشمن تهدیدات امنیتی برای ما در ابعاد مختلف زندگی و زیرساخت‌های حیاتی و مراکز مهم و حتی مباحث زیستی و بیوتروریسم دارد و مرحوم زارعی در این عرصه هم بسیار نقش آفرین بود.

مرحوم علی اصغر زارعی نماینده ادوار مجلس و از رزمندگان دفاع مقدس بود که مسئولیت هایی، چون فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک سپاه و جانشین سازمان پدافند غیرعامل را در کارنامه خود دارد.

علی‌اصغر زارعی، در سال 1335 در تهران متولد شد. وی دارای دکترای مدیریت سیستم مهندسی برق و مخابرات و از اعضای مؤسس جبهه پایداری انقلاب اسلامی بوده است.

زارعی پس از پیروزی انقلاب عهده‌دار مسئولیت‌های سیاسی نظیر ریاست ادارهٔ تحقیقات ستاد مشترک سپاه در سال 1382، ریاست دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه امام حسین(ع)، مشاور امور آموزش عالی رئیس جمهور در دولت نهم و نمایندگی مجلس شورای اسلامی به‌نمایندگی از مردم تهران بوده است.

دکتر علی‌اصغر زارعی تحصیلات ابتدایی خود را در تهران و در دبستان «ادب» و دوران متوسطه را در دبیرستان «حافظ» و دبیرستان دکتر «هشترودی» طی نمود، در همان دوران با گروه‌های سیاسی مرتبط بوده در فعالیت‌های مذهبی منطقه مشارکت جدی داشت. وی سپس در رشتهٔ «انفورماتیک» دانشگاه تهران پذیرفته شد. به‌دلیل فشارها و آزار و اذیت‌های خانواده‌اش توسط ساواک راهی آبادان گردید و در رشتهٔ مهندسی برق دانشکدهٔ نفت به تحصیل پرداخت.

وی در دانشکدهٔ نفت فعالیت‌های مذهبی و سیاسی خود را ادامه داد و با گسترش فعالیت‌هایش در منطقهٔ خوزستان در توسعهٔ جنبش‌های دانشجویی در این منطقه نقش مؤثر و فعال داشت. پس از حضور در جبهه‌های دفاع مقدس و بازگشایی مجدد دانشگاه‌ها با اتمام دروس دانشگاهی، دانشنامهٔ مهندسی برق را در گرایش مخابرات دریافت کرد.

علی‌اصغر زارعی، در سال 1377 در مقطع دکترای مدیریت (گرایش سیستم) دانشگاه تهران پذیرفته شده این دوره را با موضوع پایان‌نامه «تبیین مدلی برای تبدیل سازمان‌های فعلی به سازمان چابک» به پایان رسانید.

علی‌اصغر زارعی، با پیروزی انقلاب اسلامی به کمیتهٔ انقلاب پیوست. با تشکیل سپاه پاسداران مسئول آموزش سپاه آبادان و مسئول بسیج آبادان شد. پس از شروع جنگ تحمیلی به سازماندهی نیروهای مردمی در آبادان و منطقهٔ خوزستان پرداخت، در همین دوران بود که دو بار زخمی شده به افتخار 45درصد جانبازی نائل آمد.

در سال 1379 درحالی که قائم‌مقام دانشگاه امام حسین(ع) بود با مجموعهٔ اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها که در حرکتی خودجوش نسبت به تشکیل بسج اساتید اقدام نمودند، همکاری کرد و یک سال بعد به ریاست سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور انتخاب گردیده تا سال 1385 در این مسئولیت انجام وظیفه کرد.

گفتنی است ، علی اصغر زارعی نماینده سابق مردم تهران و جانشین سابق سازمان پدافند غیرعامل شامگاه روز گذشته (یکشنبه ) درگذشت.

او از فرماندهان پیشین سپاه بود و بعد از جراحی سر و بستری در بیمارستان درگذشت.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.