چه مقامات سیاسی نیاز به محافظ دارند؟
رکنا: مسئول تیم حفاظت بیت امام خمینی(ره) گفت: متاسفانه میبینیم برخی از مسئولان برای خودشان ۴ تا محافظ و راننده و تشریفات و تشکیلات و نگهبان شبانهروزی گذاشتهاند.
به گزارش گروه سیاسی رکنا، سردار فتحالله جعفری «مسئول تیم حفاظت بیت امام خمینی(ره) در آغاز انقلاب» و «پایهگذار یگان زرهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی» ضمن اعلام موافقت ۱۰۰ درصدی با اظهارات اخیر «علی شمخانی» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان درباره «عدم لزوم حفاظت شخصیت برای بسیاری از مسئولانی که محافظ دارند»، اظهار کرد: اولین باری که صحبتهای ایشان در این باره را در یک سایت خواندم، گفتم «احسنت؛ احسنت که جرات کردی این حرفها را بزنی».
وی افزود: آقای شمخانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی میتواند در جلسات شورا، این موضوع را مطرح کرده و اعضای شورا درباره آن تصمیمگیری کنند. باید در این مورد یک تجدیدنظر جدی صورت بگیرد.
سردار جعفری افزود: یک وقتی بود که منافقین در کشور ترور Assassination به راه انداخته و ناامنی ایجاد کرده بودند، اما حالا که این خبرها نیست. خود من هم سه چهار دفعهای که برای سخنرانی در یادوارههای شهرستانها حضور پیدا کردم، دیدم که یک ماشین اسکورت برای من گذاشتهاند. قبول نکردم و گفتم که اصلا از این کارها خوشم نمیآید. البته من که کسی نیستم، ولی در مجموع این کار، کار درستی نیست چرا که میان ما و مردم فاصله میاندازد.
وی در همین رابطه خاطرنشان کرد: اوایل سال ۱۳۵۹ و پس از ترور شهیدان مفتح و مطهری، امام خمینی (ره) در دیداری که با اعضای شورای عالی انقلاب داشتند و شرح کامل آن هم در صحیفه نور آمده، به اعضای این شورا گفتند «حالا که به دلیل شرایط امنیتی فعلی، برای شما محافظ گذاشتهاند حواستان باشد که از مردم جدا نشوید و از آنها فاصله نگیرید. فکر نکنید حالا که محافظ مسلح به همراه دارید، خبری شده؛ ما خادم مردم هستیم».
سردار جعفری با بیان اینکه امام خمینی (ره) هیچگاه قبول نمیکردند که محافظ داشته باشند و اصولا بحث حفاظت شخصیت را قبول نداشتند، عنوان کرد: هدف ما نیز بیشتر هدایت و کنترل مردم برای انجام دیدارها بود. امام (ره) نمیخواستند مردم در دیدارهایی که دارند دچار سختی و گرفتاری شوند. به خاطر دارم برای دیدارهایی که مردم با حضرت امام خمینی (ره) داشتند، ما نردههای جبهه ۱ و جبهه ۲ را در سر خیابان و سر کوچه پیشبینی و تعبیه کرده بودیم؛ امام (ره) دستور دادند که این نردهها را جمع کنید. ما هم آنها را برداشتیم تا مردم راحت از آن سر کوچه بیایند امام (ره) را ببینند و از آن سمت کوچه بیرون بروند.
احمد خمینی هم محافظ نداشت
سردار جعفری همچنین با اشاره به وضعیت حفاظتی «حاج سید احمد آقا» فرزند امام خمینی (ره) نیز گفت: در اوایل دهه ۶۰ که آن شرایط ترور و ناامنی در کشور وجود داشت، حاج احمد آقا، یک پژوی سبز رنگ و یک راننده داشت و هر کجا که میخواست برود، با همان ماشین میرفت. ما نمیتوانستیم قبول کنیم که بعد از حاج آقا مصطفی، امام خمینی (ره) یک بار دیگر داغدار شوند، آن هم در شرابط ترور آن روزها؛ بنابراین چندین بار به حاج احمد آقا گفتیم «حالا که شما با ماشین بیرون میروید، اجازه بدهید یک محافظ لباس شخصی با یک اسلحه کُلت همراه شما در ماشین باشد». اما ایشان میگفت: «همین راننده کافی است». هیچوقت قبول نکرد که محافظ به همراهش بفرستیم.
مسئول تیم حفاظت بیت امام خمینی (ره) در آغاز انقلاب افزود: مسئولان ما باید دردهای مردم را بفهمند، باید در صف خرید نان بایستند، باید به بازار Store میوه ترهبار بروند، باید در جریان قیمت گوشت و مرغ باشند. باید با مردم معاشرت کنند تا بفهمند در جامعه چه خبر است. امروز حتی بسیاری از مسئولانی که رانندگان آنها وظیفه حفاظت از آنها و هماهنگی کارهایشان را انجام میدهند، نیازی به آن راننده ندارند. مگر چه کاری دارند که تنهایی از پس آن برنمیآیند؟
وی در پایان با بیان اینکه روسای قوا، رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، فرماندهان سپاه و ارتش و مسئولانی در این درجات، از جمله کسانی هستند که بنا به موقعیت و جایگاه حساسی که دارند، باید محافظ داشته باشند، تاکید کرد: همین الان شخصیتهای خیلی مهمی در کشور وجود دارند که بدون محافظ بیرون میآیند. خود من چندین نفر از همین شخصیتها را در روزهای پنجشنبه و جمعه دیدهام که با لباس مبدل و همراه با زن و فرزند خود به پارک و کوه میروند. از این قبیل موارد در ابتدای انقلاب بسیار بود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
منبع:سایت الف
ارسال نظر