نورسیده ها این بیماری ها را برای مادران می آورند + درمان

به گزارش رکنا ، در این مطلب سعی کرده ایم به بررسی رایج ترین بیماری ها در مادران بپردازیم.

آیا مادران جوان همیشه خسته‌ هستند؟

بله. مادر بودن کار دشواری است، اما در بعضی مواقع مسائل دیگری این خستگی را تشدید می‌کند.

کم‌خونی:

اغلب اوقات دلیل آن کمبود و یا فقر آهن است. در مادرانی که در دو سال گذشته زایمان داشته‌اند و یا دوران قاعدگی آنها طولانی و با خونریزی زیاد همراه است،‌دیده می‌شود.

علائم ناشی از کم‌خونی:

رنگ پریدگی، سرگیجه،‌نفس‌نفس‌ زدن هنگام بالا رفتن از پله‌ها.

چه باید کرد؟

اولین کار این است که از دکتر خود بخواهید تا برایتان یک آزمایش خون بنویسد. اگر شما دچار کم‌خونی هستید، ممکن است به شما پیشنهاد کند که از مکمل‌ها استفاده کنید.

خوردن غذاهایی که دارای آهن زیاد هستند مانند گوشت قرمز می‌تواند برای مادران بسیار مؤثر باشد.

از کار افتادن و یا نقص غده تیرویید:

تیرویید غیرفعال و یا کم‌کار باعث کاهش متابولیسم بدن می‌شود.

علائم ناشی از کم‌کاری غده تیرویید:

اضافه وزن، ‌افسردگی خفیف، احساس سرما داشتن،‌یبوست.

چه باید کرد؟

در این زمینه تنها دکتر می‌تواند به شما کمک کند. اگر شما مبتلا به این بیماری باشید ممکن است دکتر برای شما جایگزین هورمون تیرویید تجویز کند.

افسردگی:

این بیماری اغلب دلایل ژنتیکی دارد، اما تولد کودک و استرس آن را تشدید می‌کند و گاهی اوقات باعث ایجاد افسردگی در مادران می‌شود.

علائم ناشی از افسردگی:

کاهش و یا اضافه وزن (در افراد مختلف متفاوت است)،‌بی‌خوابی‌و یا خواب بیش از حد و اندازه، پیدا کردن مشکل در تمرکز داشتن.

چه باید کرد؟

با یک متخصص مشورت کنید. ممکن است او برای شما داروهای ضد افسردگی تجویز کند، اما ورزش کردن، ‌داشتن سرگرمی که به آن علاقه دارید،‌گوش دادن به موسیقی مورد دلخواه و استراحت کردن بسیار کمک خواهد کرد.

بی نظمی خواب:

زنان اغلب از بی‌خوابی و بیقراری پاهایشان رنج می‌برند.

علائم ناشی از بی خوابی:

بی‌نظمی در خواب، که گاهی اوقات نوشیدن زیاد کافئین این مشکل را تشدید می‌کند و بی‌قراری پا اغلب در دوران بارداری مشاهده می‌شود که باعث می‌شود پاها در طول شب منقبض شوند و یا احساس سوزش داشته باشند.

چه باید کرد؟

باید حتماً با دکتر مشورت کنید زیرا ممکن است به شما دارویی برای بی‌خوابی پیشنهاد کند و دلیل ناراحتی در قسمت‌پاها به دلیل کم بودن آهن باشد.

مطلبی که مادران حتماً باید بخوانند

در اینجا چهار روش ساده به شما پیشنهاد می‌شود تا خطر ابتلا به فشار خون بالا در طول دوران بارداری کاملاً کاهش پیدا کند.

1ـ مولتی‌ویتامین بخورید. تحت نظر نظر پزشکی خوردن ویتامین که شامل فولیک اسید باشد می‌تواند خطر ابتلا به فشار خون را تا 50 درصد کاهش دهد.

2ـ از موادی استفاده کنید که دارای فیبر کافی باشند زیرا پیروی از رژیم غذایی حاوی فیبر زیاد می‌تواند شانس ابتلا به گسترش این بیماری را کاهش دهد.

3ـ‌ باکتری‌هایی که بر اثر بیماری‌های دهان و دندان به‌وجود می‌آیند باعث می‌شوند که این بیماری گسترش پیدا کند. پس حتماً با دندانپزشک ملاقات کنید و بعد از هر وعده غذایی دندان‌ها را مسواک کنید و حتماً از نخ دندان استفاده نمایید.

4 ـ قدم بزنید: مطالعات نشان داده است که زنان باردار که حرکات ورزشی مناسب و منظم داشته‌اند در مقایسه با افرادی که این تمرینات را هرگز نداشته‌اند کمتر دچار این مشکل شده‌اند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

مقدمی

وبگردی