بیماریهای واگیر دار در مناطق سیل زده مشاهده نشد
رکنا: رئیس اداره بیماریهای وزارت بهداشت گفت: با تمهیدات در نظر گرفته شده تا امروز ما در مناطق سیلزده استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان شاهد طغیان بیماریهای واگیر نبودهایم.
به گزارش رکنا، حسین عرفانی، رئیس اداره بیماریهای وزارت بهداشت درباره « شیوع بیماریهای واگیر در مناطق سیلزده جنوب شرق کشور»، اظهار داشت: خوشبختانه با تمهیدات در نظر گرفته شده، تا امروز ما در مناطق سیلزده استانهای سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان شاهد طغیان بیماریهای واگیر نبودهایم.
وی ادامه داد: با توجه به مستعد بودن شرایط، همچنان اولویت اول ما موضوع پیشگیری از بیماریهای منتقله از آب و غذا است. در درجه بعدی انتقال بیماری از راه تنفس و عفونتهای تنفسی مخصوصاً آنفولانزا است؛ در درجه سوم بیماریهای قابل انتقال از حیوانات به انسان به ویژه گاز گرفتگی و گزش است که میتواند عامل انتقال هاری باشد.
رئیس اداره بیماریهای وزارت بهداشت اضافه کرد: مارگزیدگی و عقربگزیدگی از جمله بیماریهایی است که قابل توجه هستند و در مرحله چهارم بیماریهای منتقله از ناقلین است.
عرفانی اضافه کرد: در درجه چهارم با توجه به اینکه منطقه جنوبشرق مستعد بیماری مالاریا بوده و سالهای گذشته زحمات زیادی در پیشگیری از بروز این بیماری شده است، باید بحث بیماریهای منتقله از ناقلین به ویژه ناقل آنفول که عامل انتقال بیماری مالاریا است و نیز ناقل پشه خاکی که عامل بیماری سالک است، مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: این موارد اولویتهایی است که ما با اعزام تیمهای کارشناسی به منطقه و هماهنگی با دانشگاههای علوم پزشکی مورد توجه قرار دادهایم و تا امروز نیز شاهد هیچ نوع طغیان بیماری نبودهایم. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر