قبل از پیاده روی چه خوراکی هایی بخوریم؟

محمدی به تشریح باید‌های و نباید‌های خوردن و آشامیدن در زمان پیاده روی متناسب با شرایط جسمانی افراد پرداخت.

میترا محمدی متخصص تغذیه اظهار کرد: افراد باید در طول پیاده‌روی ‌های طولانی بهداشت فردی خود را رعایت کرده و همزمان با مصرف مواد غذایی مناسب، آب بهداشتی بنوشند.

وی ادامه داد: در هنگام پیاده‌روی به دلیل تعریق بدن نیاز به آب بیشتر است، همچنین تا حد امکان از مصرف غذاهای سنگین و چرب جلوگیری کنند، زیرا این مواد غذایی همراه با مشکلات گوارشی خواهد بود.

محمدی افزود: غذاهای داغ عامل مسمومیت است و میکروب‌ها را از بین می‌برد،‌ بهتر است افراد از این نوع غذا در طول مسیر مصرف کنند.

لزوم مصرف میوه و سبزیجات درپیاده روی طولانی مدت

میترا ادامه داد: در هنگام پیاده روی های طولانی باید تا حد امکان از مصرف غذاهای گوشتی خودداری کرده و میوه و سبزیجات را به هیچ عنوان بدون شستشو مصرف نکنند.

وی افزود: افرادی که نسبت به شیر حساسیت دارند بهتر است از آن استفاده نکنند زیرا شیر زود فاسد شده و باعث بروز مشکلات گوارشی و نفخ می‌شود.

میترا توصیه کرد: بهتر است افراد در طول پیاده‌روی های طولانی مدت برای تأمین انرژی خود از مواد غذایی مانند انجیر و خامه خشک، تنقلات سالم، آجیل و میوه‌های خشک استفاده کنند.

وی تاکید کرد: اگر افراد در طول مسیر پیاده روی دسترسی به آب معدنی ندارند باید آب غیر بسته‌بندی را جوشانده تا میکروب‌های احتمالی موجود در آن از بین برود،‌ سپس آن را مصرف کنند.

میترا اضافه کرد: همچنین برای رفع تشنگی می‌توان از چای کم‌رنگ نیز به جای آب استفاده کرد و از مصرف غذاهای چرب که باعث ایجاد مشکلات گوارشی مانند اسهال و یبوست می‌شود خودداری کرد.

میترا گفت: بیماران دیابتی نباید به مدت طولانی خود را گرسنه نگه دارند و غذا را به طور مرتب مصرف کرده تا میزان قند خونشان تنظیم بماند.

وی یادآوری کرد: در طول پیاده روی افراد بهتر است از کوله‌پشتی یک دست استفاده نکنند زیرا این وسیله تعادل ستون فقرات را بهم می‌زند و در طول مسیر نیز با خود وسایل شخصی مانند مسواک، قاشق، چنگال، قمقمه آب، خمیر دندان و مایه شستشوی دست به همراه داشته باشند.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید