چرا دچار گر گرفتگی می شویم؟

"گُرگرفتگی" یکی از شایع‌ترین علائمی است که زنان در دوره یائسگی و پیش از آن تجربه می‌کنند هرچند به گفته متخصصان، یائسگی تنها عامل موثر در بروز گُرگرفتگی نیست.در حقیقت این احتمال وجود دارد که تمامی افراد در هر سنی به این عارضه دچار شوند و حتی گرگرفتگی در مردان هم از جمله فاکتورهایی که می‌تواند موجب بروز گرگرفتگی شود شامل موارد زیر است:

بالا بودن وزن

کارشناسان معتقدند افرادی با شاخص توده بدنی بالاتر به لحاظ شدت و افزایش دفعات، بیشتر در برابر گرگرفتگی آسیب‌پذیر هستند. همچنین زنانی که دچار اضافه وزن و گرگرفتگی هستند می‌توانند از طریق ورزش Sport و رژیم غذایی علائم خود را تسکین دهند.

آلرژی غذایی

تحقیقات نشان می‌دهد گرگرفتگی و علائم مشابه آن می‌تواند از آلرژی‌های غذایی نیز ناشی شود. همچنین نوشیدنی‌های الکلی و کافئین‌دار همچون چای و قهوه عامل محرک به حساب می‌آیند.

داروهای تجویزی

گرگرفتگی همچنین از عوارض جانبی مصرف داروهایی از قبیل استروئیدها و داروهای افسردگی به حساب می‌آید.

اضطراب

اضطراب دارای فاکتوری فیزیولوژیکی است. با بالا رفتن ضربان قلب، فشار خون و انقباض ماهیچه‌ها، دمای بدن افزایش می‌یابد. همچنین ترشح اپی‌نفرین و آدرنالین در بدن این علائم را تشدید می‌کند و افزایش جریان خون موجب بالا رفتن دمای بدن می‌شود و به همین دلیل در مواقع نگران بودن و استرس داشتن فرد احساس گرما می‌کند.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید