درمان های خانگی برای مقابله با دردهای واریسی

واریس که از گشادشدن و ورم سیاهرگ‌ها ناشی می‌شود در برخی افراد با احساس درد و ناراحتی همراه است.

 حدود ۲۰ درصد از افراد بزرگسال در دوره‌ای از زندگی دچار این عارضه می‌شوند. چندین روش درمانی برای این بیماری وجود دارد اگرچه برخی بیماران تمایل دارند از راهکارهای طبیعی و خانگی برای بهبود علائم ظاهری آن و کاهش درد واریس کمک بگیرند.

به گزارش مدیکال نیوز تودی، از جمله درمان‌های خانگی که به کنترل علائم واریس و بهبود آن کمک می‌کند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

ورزش کردن: انجام مرتب حرکات ورزشی جریان خون در پاها را تنظیم می‌کند. علاوه براین، ورزش Sport در پایین ماندن فشار خون که خود فاکتور موثر در واریس است، نقش دارد. از جمله ورزش‌های مفید می‌توان به شنا کردن، پیاده‌روی، دوچرخه سواری و یوگا اشاره کرد.

استفاده از جوراب واریس: این جوراب‌ها که در تمامی داروخانه‌ها در دسترس است با وارد کردن فشار به پاها کمک می‌کند. مطالعه‌ای که به تازگی انجام گرفته نشان می‌دهد جوراب واریس میزان درد ناشی از این عارضه را کاهش می‌دهد.

تغییرات تغذیه‌ای: خوراکی‌های سرشار از پتاسیم از طریق کاهش احتباس آب در بدن به بهبود واریس سیاهرگ‌ها کمک می‌کند. غذاهای شور موجب می‌شود بدن آب را در خود حفظ کند؛ بنابراین کاهش مصرف خوراکی‌های شور میزان احتباس آب را به حداقل می‌رساند.

مصرف مقدار بیشتری از فلاونوئیدها: افزودن خوراکی‌های حاوی فلاونوئید به رژیم غذایی در رفع واریس سیاهرگی موثر است. فلاونوئیدها جریان خون را بهبود داده و از فشار خون در رگ‌ها جلوگیری می‌کند.

ماساژ دادن: قسمت‌هایی از پا را که دچار واریس شده‌اند می‌توان به آرامی ماساژ Massage داد تا خون در سیاهرگ‌ها به جریان افتد. همچنین باید از فشار مستقیم به رگ‌ها خودداری کرد زیرا به بافت‌های نازک آسیب می‌زند.

حرکت داشتن: از نشستن‌های طولانی مدت خودداری شود. درصورتیکه فرد مجبور است برای مدت زمان زیاد بنشیند باید به طور مرتب وضعیت خود را تغییر دهد تا خون به راحتی در رگ‌ها جریان داشته باشد.

 

وبگردی