کشف سکه های تقلبی در زنجان / قاچاقچی سابقه دار دستگیر شد
حوادث رکنا: بنابر اعلام فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی زنجان ۴۰۰ سکه با نقش صفوی، یک قبضه شمشیر و یک قبضه خنجر کشف شده در شهرستان ایجرود فاقد ارزش تاریخی است.
![کشف سکه های تقلبی در زنجان / قاچاقچی سابقه دار دستگیر شد](https://cdn.rokna.net/thumbnail/54TsJoGV3qOg/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c1sHu01nLhySvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%DA%A9%D9%87+%D8%AA%D9%82%D9%84%D8%A8%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، سرهنگ ابوالفضل مرادی روز یکشنبه گفت: طی عملیاتی نیروی انتظامی شهرستان ایجرود موفق به کشف و ضبط ۴۰۰ سکه با نقوش صفوی، یک قبضه شمشیر، یک قبضه خنجر و یک کتاب چاپ سنگی شدند که از این میان تنها کتاب چاپ سنگی ارزش تاریخی دارد.
وی ادامه داد: جنس این سکه ها برنجی است در حالی که در دوره صفوی جنس سکه طلا، نقره و یا مس بوده است.
فرمانده یگان حفاظت اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان در خصوص کتاب چاپ سنگی نیز گفت: این کتاب مختارنامه بوده که متعلق به اواخر قاجار و اوایل پهلوی اول است.
بنا به گفته سرهنگ مرادی این اشیا در شهرستان ایجرود از یک قاچاقچی سابقه دار اشیاء تاریخی به دست آمده است.
همچنین این مسوول عنوان کرد: طی عملیاتی ۲ دستگاه فلزیاب از قاچاقچیان اشیاء تاریخی در استان کشف و ضبط شد.
به گزارش ایرنا تاکنون ۸۲۴ اثر در استان زنجان اعم از میراث تاریخی، فرهنگی، طبیعی و معنوی در فهرست آثار ملی ثبت شده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
گل اول منچسترسیتی به رئال مادرید توسط ارلینگ هالند
ارسال نظر