حراج تابوت بروس‌لی در تهران؛ تصاویر شگفت‌انگیز منتشر شد!

به گزارش رکنا، 50 سال پیش، رشد ناگهانی و بی‌سابقه نمایش فیلم‌های موسوم به کاراته‌ای در ایران، واکنش‌های متعددی را به دنبال داشت و مورد انتقاد بسیاری قرار گرفت.

شهرت بروس لی و تاثیرات جهانی

بروس لی ، ستاره بی‌چون‌وچرای فیلم‌های هنرهای رزمی، در تیرماه سال ۱۳۵۲ درگذشت. جذابیت و موفقیت فیلم‌های رزمی در ایران و جهان تا حد زیادی مدیون شهرت جهانی این چهره معروف بود. این فیلم‌ها در داخل ایران نیز محبوبیت زیادی پیدا کرده و به اصطلاح به فیلم‌های کاراته‌ای شهرت داشتند.

فیلم‌های کاراته‌ای؛ پرفروش اما جنجالی

در سال ۱۳۵۴، دو سال پس از درگذشت این ستاره بزرگ، سینماهای کشور به وفور شاهد نمایش فیلم‌های رزمی تولید شده در هنگ‌کنگ بودند. هرچند این فیلم‌ها به لحاظ کیفیت از آثار معروف بروس لی فاصله زیادی داشتند، اما همچنان توانستند فروش بالایی را به ثبت برسانند.

با این حال، انتشار گسترده این آثار به دلیل ترویج خشونت در میان جوانان ایرانی مورد انتقاد قشرهای مختلف جامعه قرار گرفت و بسیاری معتقد بودند که این فیلم‌ها اثرات منفی بر رفتارهای اجتماعی به جای می‌گذارند. روزنامه اطلاعات در تاریخ ۱۹ فروردین ۱۳۵۴ به این موضوع پرداخته و از محبوبیت این فیلم‌ها در بین جوانان ایرانی صحبت کرده بود.

تصاویری از گذشته سینمای ایران

بخشی از این گزارش مربوط به عکس‌هایی است که نمادی از سینماهای آن دوران و نمایش فیلم‌های کاراته‌ای در تهران را نشان می‌دهد. آگهی‌ها و تبلیغات منتشر شده در روزنامه اطلاعات آن دوران نیز گویای فضای متفاوت و هیجان‌انگیز مرتبط با این ژانر سینمایی در بین مخاطبان ایرانی است.

مقالات درباره بروسلی

روزنامه درباره بروسلی

بروسلی

<عکس بروسلی

بروسلی در روزنامه
  • فیلم آواز باشکوه و شاهکار و بی‌نظیر دختران و پسران ایرانی با آهنگ سریال «مختارنامه»/ فقط سنتور نوازیشان جاودانه است !

اخبار تاپ حوادث