چراغ‌ های بوگاتی را ببخشید و پورشه 911 هدیه بگیرید!

به گزارش رکنا، چراغ‌های جلوی چهارگانه بوگاتی شیرون نه تنها متمایز، بلکه به طور شگفت‌آوری گران هستند. با تولید تنها ۵۰۰ دستگاه از شیرون، انحصار این ابرخودرو به قطعات یدکی آن نیز کشیده شده است.

رقابت بوگاتی با پورشه ۹۱۱

یک مجموعه چراغ سازگار با شیرون پور اسپورت و سوپر اسپورت ۳۰۰+ در eBay آلمان با قیمت خیره‌کننده ۱۴۷۰۰۰ یورو (تقریباً ۱۶۴۰۰۰ دلار) بدون احتساب هزینه حمل و نقل لیست شده است. این قیمت با یک پورشه ۹۱۱ کاررا جی تی اس کاملاً نو برابری می‌کند و هزینه بسیار زیاد مالکیت بوگاتی را برجسته می‌کند.

گران‌ترین چراغ‌های جهان

در حالی که این چراغ‌ها ممکن است جزو گران‌ترین چراغ‌های موجود باشند، اما باز هم گران‌ترین در نوع خود نیستند. این عنوان احتمالاً به لایکان هایپر اسپرت تعلق دارد، که دارای چراغ‌های جلویی است که با ۴۴۰ الماس تزئین شده‌اند و آنها را به گران‌ترین چراغ‌های ساخته شده تبدیل کرده است.
(تصاویر) چراغ‌های بوگاتی شیرون را بیار یک پورشه ۹۱۱ ببر!
(تصاویر) چراغ‌های بوگاتی شیرون را بیار یک پورشه ۹۱۱ ببر!

  • 2000 درخت از پارک چیتگر خارج شدند؛ 7700 کاج دیگر در صف خروج/ درختان به دلیل همسال و خالص بودن، قربانی آفت شدند + عکس و فیلم