مسجد صورتی در فیلیپین را بشناسید + عکس
رکنا: مسجد Dimaukom در فیلیپین به مسجد صورتی معروف است.
به گزارش رکنا، قاره آسیا دارای بیشترین مساجد در دنیا بوده و این مساجد از لحاظ معماری و رنگ بسیار متنوع هستند و بسیاری از آنها علاوه بر نقش مذهبی خود، به عنوان جاذبههای خیرهکننده نیز برای گردشگران به حساب میآیند.
مساجد علاوه بر تنوع در شیوه معماری، در رنگهای مختلف و متفاوتی نیز وجود دارند که این مسئله زیبایی و جاذبه آنها را چندین برابر میکند. مسجد «دیماکوم»، مسجدی در داتو آمپوپان سعودی، استان ماگوئیندانائو فیلیپین است که جاذبه رنگ به خوبی در آن مشاهده میشود.
بودجه ساخت این مسجد توسط شهردار شهر داتو در استان ماگوئیندانائو، سامسودین دیماکوم تامین شد و زمینی که در آن مسجد ساخته شد، از داراییهای خانواده شهردار بود.
دلیل رنگ صورتی مسجد دیماکوم
این مسجد زیبا که معروف به «مسجد صورتی» است، برای نشان دادن عشق و صلح به رنگ صورتی رنگ شده است. «مسجد صورتی» توسط کارگران مسیحی ساخته شده و نماد وحدت و برادری در بین ادیان است.
در شهر داتو مردم با ادیان مختلف از جمله مسلمان و مسیحی در کنار هم زندگی میکنند و یکی از دلایل مهم ساخت این مسجد، ایجاد صلح و برادری در بین مردم با ادیان مختلف بود، به همین علت در ساخت آن از مسیحیان نیز کمک گرفته شد.
ساخت این مسجد در ماه رمضان سال ۲۰۱۴ به اتمام رسیده و به نام مسجد دیماکوم و ملقب به مسجد صورتی نامگذاری شده است.
نکته جالب در خصوص شهری که این مسجد در آن قرار دارد، این است که سایر سازههای اطراف این مسجد مانند سالن شهرداری نیز به رنگ صورتی است و این مسئله نشاندهنده علاقه شهردار آن به این رنگ نیز هست، رنگ صورتی این مکان را پر جنب و جوشتر و جذابتر کرده است.
ساختار مسجد صورتی در فیلیپین
« مسجد صورتی » دارای چند مناره، گنبد و سالنی برای نماز جماعت است. این مسجد اکنون علاوه بر مکانی برای عبادت و آموزش مفاهیم دینی، به محلی محبوب برای گردشگران تبدیل شده است و هر ساله گردشگران زیادی از آن بازدید میکنند. در واقع رنگ این سازه شاید مهمترین وجه جاذب برای توریستها باشد و این جاذبه امکان ثبت تصاویر زیبا را برای هر گردشگری به ارمغان میآورد.
هر سال در اعیاد مختلف و باشکوه مسلمانان، در محوطه بیرونی این مسجد نماز جماعت این اعیاد برگزار میشود که این خود نشاندهنده احترام و علاقه مردم به این مسجد شگفتانگیز است. همچنین مسلمانان و نیز کودکان در ماه رمضان با پوشیدن لباس صورتی نمادی از هماهنگی را در این مسجد به نمایش میگذارند.
در دنیا چند مسجد و سازه دیگر وجود دارد که در میان گردشگران به «مسجد صورتی» شهرت یافتهاند؛ از جمله آنها مسجد نصیرالملک شیراز(که به لحاظ معماری قابل توجه است) و مسجد پوترا در مالزی را میتوان نام برد. با این وجود میتوان گفت مسجد صورتی فیلیپین به لحاظ رنگ، از جمله سازههایی است که شاید پیش از دیدن آن نتوان آن را به راحتی در ذهن تداعی کرد.
ارسال نظر