افزایش خلاقیت با 9 راهکار
رکنا: گاهی وقتی انجام یک پروژه را در محل کار یا تحصیل بهعهده میگیرید، ممکن است حسی از ناامیدی به سراغتان بیاید. ایدهپردازی، کاری دشوار است بهخصوص زمانی که صحبت از پردازش طرحهایی مفهومی است که باید به واقعیت بدل شوند؛ اما لازم نیست خیلی هم نگران باشید، چراکه حتی خلاقترین افراد هم گاهی در مسیر خلاقیت با بنبست مواجه میشوند. روش هایی وجود دارد که با استفاده از آن میتوانید ذهن خود را دوباره احیا و قوه تخیل خود را فعال کنید تا به بهترین راهکارها برای هر چالشی دست یابید. در ادامه با راهکارهایی آشنا میشوید که به فعال شدن قدرت ابتکار و خلاقیت شما کمک میکند.
در مطالعهای که در سال 2003 توسط Leeper و همکارانش در کشور انگلستان در زمینه روزه د اری و تأثیر محدودیت مصرف مایعات در سلامتی انجام شد، مشخص شد اسمولالیته و املاح موجود در ادرار افراد روزه دار در ساعات بعد از ظهر نسبت به صبح افزایش مییابد. همچنین بعضی شواهد حاکی از افزایش غلظت هماتوکریت و آلبومین و نیز کراتین سرم بود. با این وجود تاکنون هیچ رابطهای میان این تغییرات وایجاد اختلال در سلامتی بدن گزارش نشده است.
همچنین در مطالعه ای دیگر، پژوهشگران تنظیم دوز داروها را در ماه رمضان بررسی کردند. در این مطالعه راهکارهایی پیشنهاد شده است از جمله:
بیماران مبتلا به دیابت، میگرن و فشار خون حتماً تحت مراقبت ویژه قرار بگیرند و تحت نظر پزشک باشند، اما در بیشتر موارد میتوان داروهایی را که باید 3-2 بار مصرف شود، با نظر پزشک و داروساز به صورت یک یا دو بار در روز مصرف کرد.
مدیریت دارو درمانی در رمضان
بیماران در صورت صلاحدید پزشک میتوانند دارو را در وعدههای افطار و سحر مصرف کنند.
برای داروهایی که چندبار در روز مصرف میشود، راهکارهایی مانند استفاده از داروهای طولانی اثر(یا آهستهرهش) یا جایگزینی دارویی که یک یا 2 بار در روز مصرف می شود، مناسب است.
در بعضی مقالات به رژیمهایی برای بیماریهای مزمن مانند پارکینسون، بیماری تیروئید و بیماریهای قلبی اشاره شده است. برای درمان آنتیبیوتیکی عفونتها یا استفاده از داروهای ضد درد ( داروهای ضد التهاب غیراستروئیدی) انتخاب داروهایی که یک بار در روز استفاده می شود، توصیه شده است.
مصرف داروهای غیر خوراکی مانند اشکال تزریقی، استنشاقی، شیاف یا قطره گوشی یاچشمی عموماً بدون اشکال است گرچه در این مورد چند استثنا وجود دارد.
برای بیماری هایی مانند میگرن، مراقبت ویژه لازم است تا از بروز آن پیشگیری شود. در این شرایط بیمار حتماً باید وعده سحری را مصرف کند تا بیآبی در ساعات بعدازظهر باعث تشدید بیماری نشود. در ضمن فرد باید از گرما به دور باشد.
در زمینه بیماری فشار خون، متخصصان باید آموزش لازم را درباره پیشگیری از کمآبی و کنترل فشار خون و همچنین شناخت علایم افت فشار مانند سرگیجه و سنگینی سر را ارائه دهند. بیماران مبتلا به دیابت نیز به مراقبت ویژه و تنظیم دوز دارو نیاز دارند. با صلاحدید پزشک، بیشتر افراد مبتلا به دیابت نوع 2 (86درصد) و تقریبا نیمی از مبتلایان به دیابت نوع 1 (43درصد) می توانند روزه بگیرند.
یک مطالعه سیستماتیک در این زمینه نشان داده است، روزهداری در بیماران مبتلا به دیابت امکانپذیر است. اگرچه روزهداری خطر هیپوگلیسمی و کتواسیدوز را افزایش میدهد. (در افرادی که خودشان داروهایشان را تنظیم میکنند خطر افت قند خون بیشتر است. )برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر