خطرات خوردن گوشت قرمز را جدی بگیرید!

رژیم غذایی غربی مبتنی بر مصرف مقدار قابل توجهی گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده، نوشیدنی های گازدار، سیب زمینی سرخ شده فرانسوی، شکر و شیرینی جات، می باشد. پژوهشگران معتقدند کسانی که از این نوع رژیم غذایی تبعیت می کنند بیش از دیگران در معرض ابتلا به نقرس هستند.

این پژوهش که نتیجه آن در هفته نامه پزشکی انگلیسی "بی‌ام‌جی" ( British Medical Journal) منتشر شده است نشان می دهد در مقابل، کسانی که از رژیم های غذایی سرشار از میوه و سبزیجات و انواع حبوبات استفاده می کنند کمتر در معرض این بیماری هستند.

در انگلیس از هر 100 نفر، یک نفر به بیماری نقرس مبتلا می شود.

نقرس نوعی التهاب مفاصل است که به دلیل رسوب کریستال های کوچک در اطراف مفاصل ناشی از افزایش میزان اسید اوریک در خون ایجاد می شود.

در این پژوهش که توسط تیمی از دانشمندان آمریکایی و کانادایی آماده شده است نمونه هایی از بیش از 44 هزار مرد 40 تا 75 ساله که هیچ نوع سابقه ای از این بیماری ندارند، مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته اند.

مردانی که جزء جامعه آماری این پژوهش بودند، فرمهایی را از مواد غذایی که طی 26 سال مطالعه مصرف کرده بودند، پر کردند.

پژوهشگران می گویند در پایان به این افراد بر اساس رژیم های غذایی و میزان پایبندی شان به رژیم "داش" (DASH) امتیاز داده اند.

هدف از رژیم غذایی "داش"، کاهش فشار خون است. این رژیم غذایی مبتنی بر مصرف مقدار زیادی میوه، سبزیجات، آجیل و بنشن ها مثل نخود فرنگی، لوبیا و عدس، لبنیات کم چرب و انواع حبوبات است. کاهش مصرف نمک، نوشیدنی های شیرین و گوشت های فرآوری شده نی در دستور کار این رژیم غذایی است.

در طول این مدت، هزار و 731 نفر به نقرس مبتلا شدند.

پژوهشگران تصریح می کنند که هر چه امتیاز بالاتر باشد، خطر ابتلا به نقرس کمتر می شود در حالی که افزایش پیروی از رژیم غذایی غربی با خطر ابتلا به این بیماری ارتباط مستقیم دارد.

در این پژوهش تصریح شده است که "رژیم غذایی داش حتی می تواند به تقویت دستگاه ایمنی مردانی که در خطر ابتلا به نقرس هستند، کمک کند".برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

وبگردی