بازگشت هزاران قطعه اشیاء تاریخی به شوشتر+جزئیات
رکنا: براساس اعلام اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان بخشی از آثار فرهنگی و تاریخی متعلق به شوشتر به این شهرستان بازگردانده شدند.

به گزارش رکنا از خوزستان؛ پس از پیگیریهای صورتگرفته برخی از اشیای فرهنگی متعلق به این شهرستان که در سالهای گذشته خارج از شوشتر نگهداری میشدند به شهر خود بازگردانده شدند.
در سال جاری تمهیدات مورد نیاز برای مرمت برخی از اشیای فرهنگی مهیا شده و شرایط لازم برای برپایی نمایشگاه موقت فراهم آمده تا دستاوردهای فرهنگی بهمناسبت هفته دولت در محل مصلای نماز جمعه شوشتر در معرض دید عموم مردم قرار گیرند.
در حال حاضر چندین هزار قطعه تاریخی و فرهنگی در اختیار است که باوجود حق بازدید مردم شوشتر فرصت مناسبی برای معرفی پیشینه و تاریخ و تمدن این شهر بهشمار میروند و همینطور زمینهای برای جذب گردشگر بیشتر خواهد بود.
-
سکانس به یادماندنی فیلم سینمایی چارچنگولی زمانیکه جواد رضویان و رضا شفیعی جم دارن بازی استقلال و پرسپولیس می بینن / کارشناسی داوری خنده دار جواد رضویان
ارسال نظر