جولانِ گرانی در بازار میوه شب یلدا
رکنا: نتیجه سوء استفاده از ITF به عنوان وسیله تهدید وزارت ورزش نتیجه ای جز تضعیف و شاید حذف آن از ساختار ورزش کشور نخواهد داشت.
به گزارش رکنا، در حال حاضر فدراسیون جهانی ITF با مرکزیت اداری مستقر در اسپانیا از نظر مجموع جمعیت فعال در سطح کشورهای عضو، تعداد اساتید بویژه اساتیدی که مستقیما شاگرد ژنرال چوی بوده اند و تعداد رویدادهای بین المللی و قاره ایی، بزرگترین و معتبرترین فدراسیون بین المللی ITF در دنیاست. این فدراسیون با مذاکرات و ارتباطات گسترده با سازمانهای بین المللی مانند GAISF و Sport Acord وIOC ، هر روز بر اعتبار جهانی خود می افزاید.
و برخلاف ادعای دیگر فدراسیون مشابه، هرگز خود را اصلی و بقیه سازمانهای هم عرض را جعلی نمی داند. هرچند ادعای اصلی بودن فدراسیون مستقر در اتریش در داخل کشور همیشه از سوی فردی مطرح شده که اساسا با زیاده خواهی باعث تفرقه جامعه ITF در کشور شده است و از طرفی ملاحظات و الزامات اخلاقی و حرفه ای این ورزش که احترام به پیشکسوتان و زحمتکشان بوده است را مراعات نکرده و گاها زیر پا گذاشته است.
آخرین شاهکار دوستان یعنی دادن اطلاعات نادرست از وضع موجود به خارج از کشور و در پی آن نامه ری یونگ سان به وزیر ورزش مبنی بر تهدید ورزش ایران را که یقینا باهدایت مغرضانه افراد ناصالح تدوین شده است را می توان در همین راستا و زدن تیشه بر ریشه ITF تفسیر کرد. بدیهی است که در نهایت نتیجه سوء استفاده از ITF به عنوان وسیله تهدید وزارت ورزش نتیجه ای جز تضعیف و شاید حذف آن از ساختار ورزش کشور نخواهد داشت.
اوایل دهه ۸۰ که هنوز فدراسیون مستقر در اتریش هیچ فعالیتی در ایران آغاز نکرده بود با کمک اساتیدی همچون عسگرپور و محتشمی که نمایندگی فدراسیون جهانی مستقر در اسپانیا را داشتند توانستم کلاس مربیگری توسط استاد بزرگ "ترن کوان" را برگزار و به گسترش این رشته بپردازم که ثمره آن تعداد بسیار زیادی مربی و شاگرد است که هم اکنون در سطح کشور بخصوص نیمه جنوبی ایران در حال فعالیت هستند در حالیکه آقای فرید صباغ به خوبی می داند که همراهان ایشان در کل کشور به اندازه انگشتان دو دست هم نمی رسند.
با نگاهی به گذشته دو سازمان اتریش و انگلستان در ایران یادآوری برخی موارد خالی از لطف نیست:
اول اینکه استاد جاوید شاهوردی در مرداد ۱۳۸۵ همراه با استاد رودگرنیا این ورزش را زیر نظر همین فدراسیون مستقر در اتریش در ایران شروع کردند و تقریبا همه افراد مدعی امروز شاگردی انها را کرده و در مکتب ایشان آموزش دیده و پر و بال گرفتند.
دوما: همگی میدانیم استاد مشهدی رجب از سال ۱۳۸۹ به عنوان نماینده فدراسیون جهانی ITF مستقر در لندن به ریاست پسر جنرال چوی هونگ هی، زحمات زیادی متحمل شد و شاگردان فراوانی را تربیت نمود که اتفاقا از جهت اخلاقی نیز مانند تواناییهای فنی مورد تقدیر هستند.
سوم؛ از نیمه سال ۱۳۹۵ که فعالیت ITF در قالب یک کمیته در فدراسیون تکواندو به شکل جدیتری شروع شد، همگی شاهد بودیم که برگزاری کلاس های مختلف شامل داوری، مربیگری و اصول پایه مشتمل بر چند صد هنرآموز توسط اساتید مشهدی رجب، رودگرنیا، گودرزی، قاسمی و سجده در طول ۳ سال ثمرات زیادی داشت.
حالا سوال این است که آقای فرید صباغ در چه جایگاهی قرار دارد که مستقل از همه پیشکسوتان و بزرگان این ورزش تصمیم بگیرد و با کمترین زحمت و بدون هیچگونه بضاعت فنی و علی رغم عدم حضور فیزیکی، چنین اختلافاتی را در این ورزش گسترش داده باعث تفرقه بیشترو نهایتا عقب گرد مفرط شود؟آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
ارسال نظر