مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان خبر داد:
ارائه خدمات فوریت های پزشکی به 20 مصدوم تصادف زنجیره ای
رکنا: مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان از امدادرسانی تکنسینهای اورژانس 115 اصفهان به مصدومان تصادف زنجیرهای در ورودی سپاهان شهر اصفهان خبر داد.
![ارائه خدمات فوریت های پزشکی به 20 مصدوم تصادف زنجیره ای](https://cdn.rokna.net/thumbnail/ypweuN8DoNv5/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cEBP4EanYx6evtfuJ1_NwVg,,/%D8%A7%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%AF+%D8%A2%D9%85%D8%A8%D9%88%D9%84%D8%A7%D9%86%D8%B3.jpg)
تصادف / دکتر غفور راستین اظهار کرد: ساعت 7 و 9 دقیقه صبح امروز پنجشنبه 26 تیرماه جاری یک دستگاه خودروی مینی بوس در مسیر اصفهان- سپاهان شهر محدوده ورودی این شهرک واژگون شد که در پی این حادثه یک دستگاه خودروی نیسان نیز واژگون شد و با یک سواری پراید برخورد کرد.
به گزارش رکنا، وی افزود: در این حادثه 14 نفر سرنشین مینی بوس شامل 12 مرد و 2 زن و 6 نفر از سرنشینان نیسان و پراید شامل 2 زن و 4 مرد دچار جراحت شدند.
مدیر حوادث و فوریتهای پزشکی استان اصفهان تصریح کرد: بلافاصله پس از دریافت گزارش این حادثه 10 واحد امداد اورژانس پیشبیمارستانی با توان 20 تکنسین فوریتهای پزشکی بر بالین مصدومان حاضر شدند.
دکتر راستین خاطرنشان کرد: مصدومان این تصادف زنجیره ای که در رده سنی 25 تا 45 سال بودند پس از دریافت خدمات فوریتهای پزشکی توسط آمبولانس های اورژانس 115 به بیمارستان های الزهرا (س) و کاشانی اصفهان منتقل شدند.
وی با بیان اینکه خوشبختانه این حادثه فوتی نداشت، یادآور شد: از همان لحظات نخستین امدادرسانی به مصدومان این حادثه، خودروی فرماندهی و معاون فنی عملیات استان در محل حاضر شد و به مدیریت صحنه حادثه پرداخت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر