وزیر ارتباطات:
پیگیری رفع فیلترینگ ادامه دارد/ تلاش برای پایداری ارتباطات
رکنا اقتصادی: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه موضع دولت و این وزارتخانه در حوزه فیلترینگ مشخص است و پیگیری ها برای رفع فیلترینگ ادامه داد، گفت: جلسات متعددی در مرکز ملی فضای مجازی برگزار شده و برون رفت از وضعیت موجود و اینکه از چه مسیری پیش برویم در دستور کار است.
به گزارش رکنا، سیدستار هاشمی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رفع فیلترینگ کنار گذاشته شده است، گفت: موضع دولت و وزارت ارتباطات در حوزه فیلترینگ مشخص است و پیگیری ها بر همین رویکرد ادامه دارد.
هاشمی با بیان اینکه بیش از ۵۰ ساعت کار کارشناسی در مرکز ملی فضای مجازی در این زمینه برگزار شده است، افزود: نکته این است که روی موضوعات مهمی چون برون رفت از وضعیت موجود و اینکه از چه مسیری پیش برویم، جمع بندی صورت گرفته است.
وی با تاکید بر اینکه رفع فیلترینگ در دستور کار دولت است، در پاسخ به سوالی درباره انتشار اسامی ۱۵ نفر از اعضای شورای عالی فضای مجازی به عنوان مخالفان رفع فیلتر اظهار داشت: بخشی از اینها گمانه زنی است؛ ما به دنبال گفت و گو و اعتماد سازی هستیم زیرا اگر قرار است تصمیمی گرفته شود باید مبنای دقیقی داشته باشد که دوباره فیلترینگ باز نگردد.
استفاده از پنلهای خورشیدی برای تامین انرژی سایتهای مخابراتی و ارتباطی
وزیر ارتباطات با اشاره به اختلال پیش آمده در زمان قطعی برق برای پایداری شبکه ارتباطات در کشور اظهار داشت: در مجموع ۵۰ هزار سایت در کشور داریم که حدود ۱۰ درصد آن با توجه به بحث پوشش جمعیتی اولویت بیشتری دارند.
وی با تاکید بر رفع مشکل سایت های مخابراتی اظهار داشت: نیازهای بخشی از این سایت ها را از ظرفیت تولید داخل تامین میکنیم تا پایداری ارتباطات را تقویت کنیم.
هاشمی با بیان اینکه بهروز رسانی و بحث نگهداری سایتها در دستور کار است که بتوانیم باتریها را نوسازی کنیم، توضیح داد: حقیقت ماجرا این است که این سایتها یک آستانه تحملی دارند و بعد از مدتی طبیعتاً خاموش میشوند.
وی ادامه داد: در گام نخست باید باتریهای سایت های اولویت دار را نوسازی کنیم و در گام بعدی در نظر داریم از پنلهای خورشیدی برای تامین انرژی در شرایط خاص و قطعی استفاده کنیم.
وی با بیان اینکه وزارت ارتباطات طرح مدیریت مصرف هوشمند را هم در دستور کار دارد، افزود: این طرح را با معاونین وزارت نیرو و وزارت نفت بررسی کردیم، امیدواریم در همین یک هفته پیش رو بتوانیم با وزرای مربوطه هم این جلسه را برگزار کنیم و این طرح را به صورت عملیاتی هم کلید بزنیم.
هاشمی توضیح داد: این طرح عمدتاً مبتنی بر نگاههای نرمافزاری است و اینکه بتوانیم برای مردم پروفایل انرژی درست بکنیم.
بیش از ۷۲۳ روستا در دولت چهاردهم به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
وزیر ارتباطات همچنین به خبرنگاران گفت که بیش از ۷۲۳ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شده است و برای ۱۰ هزار روستا هم برنامه ریزی شده تا این اقدام انجام شود.
هاشمی با بیان اینکه پرتاب بلوک انتقال مداری مقدمه ای برای دسترسی به ماهواره مخابراتی بود که برای اولین بار در کشور اتفاق افتاد و مراحل پرتاب انجام شد، افزود: عملا ارتباط ما با بلوک انتقال مداری پایدار بود و تست موفقیت آمیز داشت.
ارسال نظر