باز هم کرونا در چهارمحال و بختیاری قربانی گرفت
کدخبر:
560430
لینک کپی شد
حوادث رکنا : یک نفر دیگر در چهارمحال و بختیاری بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باخت.
کدخبر:
560430
لینک کپی شد
![باز هم کرونا در چهارمحال و بختیاری قربانی گرفت](https://cdn.rokna.net/thumbnail/lZWf1nMxrI8c/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cs8APBS6Q_4yvtfuJ1_NwVg,,/%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%86%D8%A7.jpg)
به گزارش رکنا ، مجید شیرانی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته، با مرگ یک نفر دیگر در چهارمحال و بختیاری، تعداد جانباختگان مبتلا به ویروس کرونا به ۲۴ نفر رسید.
او افزود: از آغاز شیوع این ویروس، ۹۴۰ نفر با علایم بالینی به بیمارستانهای چهارمحال و بختیاری مراجعه کردند که از این تعداد ۳۴ نفر بستری هستند.
شیرانی اضافه کرد: با ثبت ۱۲ مورد مثبت قطعی تعداد مبتلایان به این ویروس در استان به ۲۸۰ مورد رسید.
او ادامه داد: ۲۳۰ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان مرخص شدند ولیکن تا مدتی ناقل بیماری هستند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
مهران مدیری در نقش مرد هول / وقتی وقار جایش را به وسوسه میدهد! + فیلم
ارسال نظر