کرونا پرستار تهرانی را قربانی کرد + عکس
حوادث رکنا: مسؤول روابط عمومی بیمارستان فیروزآبادی شهرری از شهادت یکی از کادر درمانی این بیمارستان بر اثر ابتلا به بیماری کرونا خبر داد.
![کرونا پرستار تهرانی را قربانی کرد + عکس](https://cdn.rokna.net/thumbnail/ScljyZUu3Jro/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2cs0VPuoODJUCvtfuJ1_NwVg,,/%D9%85%D8%B1%DA%AF+%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%B1+%D8%B4%D9%87%D8%B1+%D8%B1%DB%8C.jpg)
به گزارش رکنا، فرزانه سیهپوش مسؤول روابط عمومی بیمارستان فیروزآبادی شهرری اظهار کرد: کامران بیات از پرسنل با سابقه بیمارستان فیروزآبادی که با وجود مشکلات جسمی همچنان با تعهد و جدیت مشغول خدمت به بیماران بود بر اثر ابتلا به بیماری کرونا به شهدای عرصه سلامت پیوست.
وی افزود: کامران بیات شهید عرصه سلامت که از نخستین روزهای شیوع ویروس کرونا، همواره در راستای کمک به بیماران تلاش میکرد، خود نیز درگیر این ویروس شد و به لقاءالله پیوست.
مسئول روابط عمومی بیمارستان فیروزآبادی شهرری ادامه داد: کامران بیات تکنسین حرفهای اتاق عمل بیمارستان فیروزآبادی در حدود ۲۰ روز در حال جهاد و کمک به بیماران بود که در تاریخ ۵ فروردین به علت بیماری کرونا در بیمارستان بستری و پس از چهار روز درگیری با این بیماری در ۹ فروردین ماه ۱۳۹۹ درگذشت.
سیهپوش در پایان خاطرنشان کرد: شهید کامران بیات متولد ۲۷مهر ۱۳۵۰ است که با ۲۳ سال سابقه در بخش جراحی بیمارستان فیروزآبادی مشغول به خدمت بود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم باشکوه ترین آواز مهران مدیری ! / آهنگ با تیر مژگان میزنی دلها را با خود برد !
برای شادی روح این شهید خدمت و دیگر شهدای خدمت و همچنین درگذشتگان کرونایی کشور صلوات
خدارحمتش کنه
شهدای سلامت همان شهدای میدان جنگ با کفار هستند پرسنل سلامت همان رزمندهای جان بر کف میدان جنگ هستند