دستگیری سارق حرفهای عابر بانک در ممسنی / اعتراف به سرقت میلیونی
حوادث رکنا : فرمانده انتظامی ممسنی از دستگیری یک سارق عابر بانک در این شهرستان خبر داد که اقدام به تخریب دستگاه خودپرداز ATM و سرقت 95 میلیون ریال وجه نقد کرده بود.
![دستگیری سارق حرفهای عابر بانک در ممسنی / اعتراف به سرقت میلیونی](https://cdn.rokna.net/thumbnail/vgIod8xPLmfV/yYGYIWiRH1jE7SFsFf8OS8GtVdPr30fs0wJj5HjN1IuvcJmljcN6H8bAsgVZzpzYCc2Paf9tWNy3TqJ7J2yYx6_iJ_9nS3dv9VaDD9pzMsmGiYQZhOmIlhgOn3kc4a2c2KD-vee8glyvtfuJ1_NwVg,,/%D8%B3%D8%A7%D8%B1%D9%82.jpg)
به گزارش رکنا ، سرهنگ "محمدهاشم قسام " گفت: روز گذشته در پی وقوع یک فقره تخریب عابر بانک و سرقت مقداری وجه نقد از آن در شهر "خومه زار"، بلافاصله ماموران برای بررسی بیشتر به محل اعزام شدند.
سرهنگ "قسام" خاطر نشان کرد: ماموران در بررسیهای اولیه و تحقیقات فنی، مطلع شدند که سارق با تخریب یک دستگاه عابر بانک که در یک مغازه در شهر "خومه زار" نصب بوده است موفق به سرقت 95 میلیون ریال وجه نقد و 50 قطعه کارت عابر بانک از آن کرده است.
وی افزود: ماموران انتظامی تحقیقات خود را در این زمینه آغاز کردند و موفق شدند سارق را شناسایی و در یک عملیات ضربتی آن را دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به پلیس آگاهی انتقال دهند.
فرمانده انتظامی ممسنی با اشاره به اینکه سارق در بازجویی فنی و تخصصی به جرم خود اقرار کرد، گفت: در بازرسی از مخفیگاه وی، 95 میلیون ریال وجه نقد مسروقه و 50 قطعه کارت عابر بانک ضبط شده متعلق به شهروندان کشف شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
ویدیو | لحظهای که داریوش مهرجویی مُهر تایید را به پیشانی بهرام رادان زد! / علی سنتوری چطوری انتخاب شد؟
ارسال نظر