روشی جالب برای جلوگیری از طلاق ! + عکس بی نظیر !
روشی جالب برای جلوگیری از طلاق در بعضی کشور ها رواج دارد که در ادامه می خوانید.
در کشور غنا زوح هایی که قصد طلاق دارند در روز دادگاه باید مانند روز عروسیشان لباس بپوشند، این کار باعث شده که خیلی از زوج ها از طلاق منصرف شوند و بیشتر روی این موضوع فکر کنند.
آمار ازدواج و طلاق در سال ۱۴۰۲
مدتی پیش بود که مدیرکل دفتر برنامهریزی و توسعه جوانان وزارت ورزش و جوانان از توقف رشد طلاق در کشور خبر داد و اعلام کرد که آمار ازدواج در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال گذشته خود کاهش داشته است و در سال ۱۴۰۰ ازدواج ۵۷۱ هزار و ۹۰۸ واقعه بوده است، در سال ۱۴۰۱ ازدواج به ۵۲۳ هزار و ۷۸۶ واقعه رسیده است. این کاهش حدود سه درصد بوده است، همچنین در سال ۱۴۰۰ آمار طلاق ۲۰۴ هزار و ۴۸۶ واقعه بوده و در سال ۱۴۰۱ به ۲۰۴ هزار و ۲۹۴ واقعه رسیده است. در واقع تفاوت آماری بین این دو سال به قدری کم بوده است که میتوان از توقف وضعیت افزایش طلاق، سخن گفت.
حالا براساس جدیدترین آماری که در ثبت احوال کشور از طلاق و ازدواج به ثبت رسیده است، طی فروردین و اردیبهشت امسال، از کل ۷۹ هزار و ۲۶۰ ازدواج ثبت شده تا خرداد سال جاری در کشور بیشترین ازدواجها به ترتیب مربوط به استانهای تهران با ۹ هزار و ۲۷۲ مورد، خراسان رضوی با ۷ هزار و ۱۲۵ مورد و خوزستان با ۶ هزار و ۱۵۷ مورد است. همچنین کمترین ازدواج ثبت شده در کشور نیز در همین زمان به ترتیب مربوط به استانهای سمنان با ۴۶۰ ازدواج، ایلام با ۶۶۳ ازدواج و کهگیلویه و بویراحمد با یکهزار و ۱۵۷ مورد ازدواج بوده است.
بر پایه این گزارش از ۳۷ هزار و ۷۰۱ مورد طلاق به ثبت رسیده، کمترین طلاق به ترتیب مربوط به استانهای ایلام با ۱۸۵ مورد، خراسان جنوبی ۳۱۲ و کهگیلویه و بویراحمد با ۳۷۴ مورد است. همچنین بیشترین طلاق ثبت شده در دو ماهه نخست سال جاری نیز به ترتیب مربوط به استانهای تهران با ۶ هزار و ۲۲۹ مورد طلاق، خراسان رضوی ۴ هزار و ۶۸ مورد و اصفهان با ۲ هزار طلاق بوده است.
تنها ۵ درصد ازدواجهای دانشجویی در ۱۰ سال اخیر به طلاق منجر شده است
حجت الاسلام سعید کرمی مدیر کل فرهنگی و اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها نیز اظهار کرد: ازدواجهای ده سال اخیر را مورد بررسی قرار دادیم، طبق آمار تنها ۵ درصد ازدواجهای دانشجویی طلاق گرفتند و این پایداری ازدواجهای دانشجویی نسبت به ازدواجهای عادی را نشان میدهد.
وی افزود: دلایل مختلفی در باعث پایداری ازدواج دانشجویی وجود دارد، یکی از آنها انتخاب صحیح در یک فضای عادلانه است و همچنین مشاورههایی که برای این دانشجویان در نظر گرفته شده است.
مدیر کل فرهنگی و اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اشاره به تشکیل ستاد ملی ازدواج به دستور ریاست جمهوری اضافه کرد: در این ستاد مسئولانی که بهنوعی با ازدواج در ارتباط هستند حضور دائمی دارند، مهمترین بحثی که به واسطه این ستاد انجام شده تأسیس خوابگاههای متاهلی است، به این صورت که برای تأمین خوابگاهی متاهلی از زمینهای دانشگاه استفاده میشود.
وی ادامه داد: یکی دیگر از فعالیهایی که در این ستاد انجام شد، این است که اگر زوجی در هنگام دانشجویی صاحب فرزند شود از تسهیلات خاصی برخوردار میشود.
جزئیات میانگین سن ازدواج در استان اصفهان
مجتبی یکتامنش سرپرست اداره کل ثبت احوال استان اصفهان اظهار کرد: میانگین سن ازدواج در آقایان ۴۱/۲۷ و برای بانوان ۴/۲۳ در سال ۱۳۹۱ بوده است که در سال ۱۴۰۱ میانگین سن ازدواج برای آقایان ۰۸/۲۹ و برای بانوان ۱/۲۵ رسیده است که در ۱۰ سال گذشته، دو سال سن ازدواج افزایش یافته است.
وی افزود: میانگین سن طلاق برای آقایان ۳۵.۱۷ و برای بانوان ۳۰.۳۱ در سال ۱۳۹۱ که در سال ۱۴۰۱ میانگین سن طلاق برای آقایان ۳۹.۹ و برای بانوان به ۳۵.۳۳ رسیده است که در ۱۰ سال گذشته، پنج سال سن طلاق بالا رفته است؛ این آمار در مناطق روستایی برای میانگین سن ازدواج ۲ سال و برای میانگین سن طلاق ۳ سال کمتر از مناطق شهری است.
سرپرست اداره کل ثبت احوال استان اصفهان در ارتباط با نامهای انتخاب شده در استان اصفهان خاطرنشان کرد: فراوانی ولادت در سال ۱۴۰۱ برابر ۵۳۶۳۳ مورد بود که نسبت به سال گذشته ۳/۸- درصد کاهش یافته است؛ همچنین میزان ولادت در استان اصفهان در سال ۱۴۰۱ به تعداد ۴/۱۰ (واقعه در هزار نفر جمعیت) تخمین زده شده است که استان را در جایگاه ۲۵ در بین سایر استانها قرار داده است.
ارسال نظر