بازداشت ۱۱۲۹۱ نفر اتباع غیرمجاز در مرزهای سیستان
کدخبر:
850850
لینک کپی شد
حوادث رکنا: فرمانده هنگ مرزی زابل از دستگیری ۱۱ هزار و ۲۹۱ نفر اتباع غیرمجاز در مرزهای مشترک ایران با افغانستان خبر داد.
کدخبر:
850850
لینک کپی شد

به گزارش رکنا؛ سرهنگ علیرضا سنچولی اظهار داشت: مرزداران هنگ مرزی زابل طی دو هفته گذشته حین پایش منطقه موفق شدند 11 هزار و 291 نفر اتباع غیرمجاز را که بدون توجه به محدوده حریم ممنوعه مرزی قصد ورود به عمق خاک کشور داشتند را شناسایی و دستگیر کنند.فرمانده هنگ مرزی زابل خاطرنشان کرد:
اتباع خارجی برای ورود، اقامت و خروج از کشورمان باید از طریق مبادی قانونی اقدام کنند در غیر این صورت با آنان برخورد شده و پس از تحویل به مراجع ذیصلاح، از کشور طرد خواهند شد.
-
فیلم / نیوشا ضیغمی: زندگی ام اصلا پر از عشق و خوبی نبود ! / باید به خوشی های خودم برسم 50 ساله شدم نه شهرت دارم نه شوهر و نه بچه !
ارسال نظر