کلاهبردار خوزستانی با آگهی های قلابی 30 میلیارد به جیب زد

به گزارش رکنا؛  فرمانده انتظامی استان خوزستان سردار "سید محمد صالحی" اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره کلاهبرداری از طریق سایت دیوار از شهروندان در سطح شهرستان شوش، شناسایی و دستگیری متهمان در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی افزود: در تحقیقات صورت گرفته مشخص شد متهمان پس از تحویل اموال ثبت سفارش شده با ترفندهای مختلف وجوه آنان را دریافت و پس از آن دیگر پاسخگوی مال باختگان نبوده و از این طریق از مردم کلاهبرداری می‌کردند.

فرمانده انتظامی استان خوزستان در ادامه بیان داشت: ماموران پلیس آگاهی شهرستان شوش با انجام اقدامات تخصصی و اطلاعاتی  دو نفر عاملان کلاهبرداری را شناسایی و پس از هماهنگی با مرجع قضائی طی عملیاتی غافلگیرانه آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

سردار صالحی با بیان اینکه متهمان با این ترفند توانستند 30 میلیارد ریال از شاکیان کلاهبرداری کنند، خاطر نشان کرد: متهمان پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شدند.

  • فیلم آواز باشکوه و غمگین بندری توسط محمد بحرانی، صداپیشه جنابخان؛ تقدیم به مردم داغدیده بندرعباس / چه خوبه بعدِ مرگُم، هله والّا بگوین، نهنگی مُرده واویلا، هله دریا شورَن

اخبار تاپ حوادث

وبگردی