پایان معمای ناپدید شدن پزشک تبریزی پس از دو سال
حوادث رکنا: رئیس پلیس آگاهی آذربایجان شرقی از کشف جسد پزشک ارتوپد تبریزی پس از دو سال ناپدید شدن خبر داد و اعلام کرد که قاتل با مخفی کردن جسد و ریختن اسید بر روی آن، قصد داشت تا آثار جرم را از بین ببرد و جسد را متلاشی کند.

به گزارش رکنا، محمد تقی سلطانی اظهار کرد: پس از دریافت گزارش مفقودی مردی ۴۴ ساله از خانوادهاش، کارآگاهان ویژه قتل پلیس آگاهی استان بررسیهایی انجام دادند که احتمال وقوع قتل را مطرح کرد.
وی ادامه داد: تحقیقات پلیسی و فنی، بهویژه بررسیهای میدانی، نشان داد که رفتارهای متناقض برادر مقتول که یکی از مظنونان اصلی بود، موجب شد تا وی تحت بازجویی قرار گیرد.
وی افزود: پس از هماهنگی قضائی، این فرد دستگیر شد و در تحقیقات، به قتل برادرش اعتراف کرد و محل پنهان کردن جسد را نشان داد. قاتل همچنین اعتراف کرد که برای از بین بردن آثار جرم، اسید بر جسد ریخته است و انگیزهاش از این اقدام، تصاحب اموال کارگاه ریختهگری برادرش بوده است.
وی در پایان گفت: پس از بازسازی صحنه قتل و کشف جسد، پرونده همراه با متهم برای رسیدگی به مراجع قضائی ارسال شد.
-
فیلم تجربه طبیعت بینظیر آبشار شوی دزفول در دل کوههای زاگرس
ارسال نظر