مراجعه برای مشاوره، بازگشت با جنایت/ قتل همسر به محض خروج از جلسه مشاوره
حوادث رکنا: مرد میانسال که به دلیل اختلافات خانوادگی با همسرش به یک مرکز مشاوره رفته بود، بعد از اتمام جلسه مشاوره و به محض خروج از این مرکز، همسرش را با شلیک گلوله کشت.

به گزارش رکنا، سرهنگ یداله جهان آرا فرمانده انتظامی شهرستان تبریز در تشریح این خبر اظهار کرد: « برابر اعلام مرکز فوریتهای پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع تیراندازی منجر به فوت در خیابان ۱۷ شهریور، مأموران کلانتری ۱۵ پاستور بلافاصله به محل اعزام شدند.
با حضور مأموران در محل، مشاهده شد یک مرد ۵۳ ساله که به اتفاق همسرش به دلیل مشکلات خانوادگی و شخصی به یک مرکز مشاوره مراجعه کرده بودند، پس از اتمام مشاوره و بحث و مشاجره زن و شوهری، با کلت جنگی که قبلاً در کیفش جاسازی کرده بود، همسرش را به قتل رساند. مأموران وی را در محل جرم دستگیر و به کلانتری منتقل کردند.
-
فیلم تریلر سریال دکتر هو Doctor Who
ارسال نظر