مرگ دلخراش کارگر حین تمیزکاری آسانسور در رشت

به گزارش رکنا، شهرام مومنی، رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی رشت اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۵ اسفند ماه گزارشی مبنی بر گیر کردن فردی در آسانسور به مرکز فرماندهی آتش نشانی رشت ارسال شد. در نتیجه، ۱۷ آتش نشان و یک افسر ارشد به همراه ۴ خودروی نجات به محل حادثه در منطقه رشتیان اعزام گشتند. 

وی افزود: با رسیدن تیم، فردی حدوداً ۶۰ ساله در میان دیوار و کابین آسانسور مشاهده شد.

اقدامات اضطراری آتش‌نشانی

رئیس آتش نشانی رشت بیان کرد: تیم عملیات بلافاصله تمهیدات ایمنی را به منظور ممانعت از سقوط یا جابه‌جایی کابین برقرار کردند.

به گفته مومنی، شدت آسیب و گیر کردن فرد میان طبقات دسترسی را غیرممکن کرده بود که با استفاده از تجهیزات نجات و طی یک عملیات فشرده، فرد را رهاسازی کردند.

فوت دلخراش یک کارگر حین تمیزکاری آسانسور در رشت

بررسی علت حادثه

وی با تأکید بر اینکه متأسفانه شدت آسیب منجر به فوت دلخراش کارگر شده است، اعلام کرد که علت دقیق گیر افتادن کارگر که هنگام نظافت و تمیزکاری شیشه‌های آسانسور اتفاق افتاد، توسط کارشناسان در حال بررسی است.