شگرد جدید کلاهبرداری در روبیکا با هک حساب های کاربران

به گزارش رکنا، ​فرمانده انتظامی ابهر از شناسایی و دستگیری یک هکر ۲۴ ساله خبر داد که با نفوذ به حساب‌های کاربری پیام‌رسان روبیکا و دسترسی به مخاطبان کاربران، از ۱۳ نفر در مجموع ۲۰ میلیارد ریال کلاهبرداری کرده بود.

سرهنگ کارآگاه هادی نوروزی در تشریح این پرونده گفت: پس از دریافت شکایات متعدد از شهروندان درباره کلاهبرداری با شگرد ارسال پیام‌های امدادخواهی، تیمی از کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را آغاز کرد. بررسی‌ها نشان داد که متهم با هک حساب‌های کاربری در روبیکا، پیام‌هایی با مضمون درخواست کمک مالی برای مخاطبان ارسال کرده و با سوءاستفاده از اعتماد آن‌ها، مبالغ قابل‌توجهی به حساب‌های خود انتقال داده است.

وی افزود: با اقدامات فنی و ردگیری مبالغ انتقال‌یافته، این فرد شناسایی و دستگیر شد. متهم پس از مواجهه با مستندات، به کلاهبرداری ۲۰ میلیارد ریالی از ۱۳ نفر اعتراف کرد. تمامی حساب‌های مقصد نیز با هماهنگی مراجع قضایی مسدود شده است.

تحقیقات در این پرونده همچنان ادامه دارد.

اخبار تاپ حوادث