سرقت با ضرب و شتم در خیابانهای بجنورد / دزدان موتورسوار گوشیهای شهروند را ربودند + فیلم
حوادث رکنا: دو سارق در بجنورد با تعقیب و ضرب و شتم یک شهروند، دو گوشی تلفن همراه او را سرقت کردند اما توسط پلیس دستگیر شدند.

به گزارش رکنا، حوالی میدان دولت شهرستان بجنورد، دو سارق پس از تعقیب یک شهروند، با ضرب و شتم او، دو دستگاه تلفن همراه را سرقت کردند.
ماجرا از آنجا آغاز شد که فردی به گشت پلیس مراجعه کرده و اعلام کرد هنگام دریافت میوههایی که با اتوبوس برای او ارسال شده بود، دو موتورسوار او را تعقیب کرده و با وارد کردن ضرباتی به وسیله نقلیهاش، او را مجبور به توقف کردند. سپس با تهدید و خشونت، دو گوشی تلفن همراه او را به سرقت بردند.
با اعلام این سرقت، تیمهای پلیس آگاهی بجنورد بلافاصله تحقیقات خود را آغاز کرده و با بررسی شواهد و سرنخهای موجود، موفق به شناسایی و دستگیری دو سارق به همراه دو تلفن همراه سرقتی شدند.
ارسال نظر